Concurs: De 8 Martie câştigi un tratament facial gratuit !

Transmite cel mai frumos mesaj de 8 Martie prin intermediul acestui blog şi câştigi un Tratament facial gratuit care constă în: peeling, mască şi masaj !

10419033_819459641431414_5585613691770251919_n

Scrie mesajul la această postare !

(Visited 219 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

11 comments

 • cateodata sunt ca o furtuna, dar furtuna are si stropi de ploaie calzi…cateodata sunt ca un viscol, dar si viscolul are taria sa… cateodata sunt ca un soare foarte arzator, dar soarele stie sa incalzeasca!! cateodata sunt ca frunzele uscate si deprimate, dar aia inseamna ca stiu sa ma schimb si sa astept un anotimp mai bun!! pentru tine mama draga, un 8 martie fericit, pentru ca ai stiut sa ma accepti cu toate anotimpurile mele !

 • La multi ani Mama! Multumesc lui D-zeu ca existi….si ca esti mama mea. Viata nu este perfecta si probabil nu va fi niciodata. Insa nu-mi voi pierde vreodata speranta pentru ca stiu ca te voi avea mereu alaturi, chiar daca intreaga lume s-ar destrama. <3

 • Dragă mamă, am ajuns la varsta cand in sfarsit putem sa vorbim ca de la femeie, la femeie. Iti multumesc ca astazi sunt ceea ce mi-am dorit datorita tie. Și da, știu ca noi femeile nu merităm doar o zi din an pentru a fi sărbătorite. Suntem femei pentru că așa ne-am născut, dar tot ceea ce am realizat este pentru ca noi femeile avem o voință de fier. Nu vreau să îți scriu romane și nici sa iti spun cat de mult te iubesc, pentru ca ti-am dovedit asta de foarte multe ori prin felul meu de a fi. Mă bucur ca tu ești femeia din viața mea, pe care o stimez și o admir din toată inima. Pe lângă faptul ca ziua de 8 martie ne este predestinată noua… vreau sa iti spun ca pentru tine are dublu sens. Esti si mama! Si esti mama mea, cea pe care nu am vazut-o niciodata sa se planga de greul pe care l-a dus, cea pe care nimeni nu a intrebat-o vreodată cum de știe să facă atâtea lucruri. Eu însă nu am uitat, tu esti o mama super puternică și plina de superputeri. Tu ai știut sa fii mamă fără un curs anume și pentru asta în ochii mei ești perfectă. La mulți ani, e ziua mamei, e ziua noastră.. așa că meriți! Te iubesc, mămică scumpă!

 • Adrian Paunescu – Cantec Femeiesc
  Asa e mama si a fost bunica
  Asa suntem femei lânga femei
  Parem nimic si nu-nsemnam nimica
  Doar niste “ele” ce slujesc pe “ei”.

  Ei neglijenti, iar ele foarte calme
  Ei încurcând ce ele limpezesc
  Ei numai talpi si ele numai palme
  Acesta e destinul femeiesc.

  Si-n fond, ce fac femeile pe lume?
  Nimic maret, nimic impunator.
  Schimbându-si dupa ei si drum si nume
  Pun lucrurile iar la locul lor.

  Cu-atâtia pasi ce au facut prin casa
  Si pentru care plata nici nu cer
  De-ar fi pornit pe-o cale glorioasa
  Ar fi ajuns si dincolo de cer.

  Ei fac ce fac si tot ce fac se vede
  Ba strica mult si ele-ndreapta tot
  Si de aceea nimeni nu le crede
  Când cad, îmbatrânesc si nu mai pot.

  Asa e mama si a fost bunica
  Si ca ele mâine eu voi fi.
  Ce facem noi, femeile? Nimica,
  Decât curat si uneori copii.

  Suntem veriga firului de ata
  În fiecare lant facut din doi
  Ce greu cu noi femeile în viata
  Dar e si imposibil fara noi…

  La multi ani pt noi toate!!!

 • Luna martie este luna incare FEMEILE trebuie sa fie respectate mai mult de noi barbati si sa le oferim o floar aratindule ca le pretuim foarte mult si in sufletul lor sa fie primavara mereu iar noi sa le respectam deoarece cu ele inpreuna si insufletul nostru este primavara este bine si cald.