Motivația mea și restartarea creativității: Spring SuperBlog 2022!

Traversăm perioade grele. Știrile despre războiul din Ucraina ne apasă tot mai mult.  În 2021, la ediția de toamnă a SuperBlog, știrile despre Covid 19, nebunia din spitale, decesul tatălui meu și apoi perioada neagră prin care am trecut, m-au doborât și nu am mai avut timp să scriu, să compun, să visez și să fiu creativă. Știu că tatăl meu s-ar bucura de acolo de SUS să știe că pot să-mi urmez visele, purtându-l în suflet și amintindu-mi mereu de poveștile lui inventate, de poeziile scrise pe șervețele, de epigramele compuse și de toate melodiile lui la muzicuță, spectacolele și veselia lui. Creativitatea, cred că o moștenesc în mare parte de la el, iar puterea și determinarea de la mama.

SuperBlog este despre CREATIVITATE! Este despre ceea ce poți lăsa în urma ta și despre inspirația pe care vrei să o sădești în sufletele celor din jur.

Vreau să dau un restart vieții mele. Mă pregătesc de câteva zile, dar încă nu am găsit acea forță în mine, pentru a muta munții. Vreau ca această competiție să fie mai mult decât un RESTART al creativității. Și pentru aceasta lupt, nu cu arme, ci doar cu litere și cuvinte. Datorită SPRING SuperBlog 2022 voi găsi motivația și puterea pentru a-mi îndeplini visul din acest an !

La 1 martie s-a lansat prima probă la SPRING SuperBlog 2022 !

Organizatorii au pregătit o serie de surprize, așa că vi le dezvălui și vouă.

Ce surprize ne rezervă primăvara aceasta?

 • La finalul competiției, vom avea Gala SuperBlog în format fizic – după Galele online din pandemie, mult-așteptata întâlnire a bloggerilor va avea loc în luna mai, la malul mării. Vă ținem la curent cu detaliile organizatorice.
 • Revenind la competiție, puteți concura cu unul sau mai multe bloguri.
 • Dacă nu aveți deja o pagină dedicată de prezentare în Galeria SuperBloggerilor, o vom crea cu informațiile completate în câmpul „Despre mine” din formularul de înscriere (imaginea și linkurile spre paginile voastre social media ni le puteți trimite pe email, dacă nu se gasesc pe blog). Ne bucurăm să vă promovăm astfel în fața vizitatorilor (cititori, sponsori, parteneri) care ne accesează site-ul, pagina respectivă este cartea voastră online de vizită, ca superbloggeri.
 • Participanții la Webinariile SuperBlog pot concura în competiție chiar dacă nu îndeplinesc toate condițiile de eligibilitate (vechime minimă de 3 luni a blogului și cel puțin 20 de articole publicate), pentru a putea pune în aplicare informațiile dobândite în webinarii.
 • Vom avea teme variate, despre diverse domenii. Nu vor lipsi provocările, așa că antrenați-vă inspirația și condeiul! Veți fi surprinși ?
 • Vom avea și acum campanii de testare, pentru toți concurenții care își exprimă interesul de a participa la anumite probe cu articole tip review – revenim curând cu vești, fiți pe fază!
 • Premii din belșug – din care multe cash, dar și în produse sau vouchere. Publicăm curând un centralizator.
 • Bonus: extindem lista premiilor cash pentru finaliști – pe lângă cei de pe podium, bloggerii clasați până la locul 10, inclusiv, vor primi câte un premiu din partea noastră, a organizatorilor (desigur, pe lângă premiile câștigate la probe, pe parcursul competiției).
 • Ne susțin în această ediție branduri la prima participare, curioase să vă descopere, precum și sponsori cu tradiție în competiție. Îi descoperiti aici pe toți.
 • Reluăm și podcasturile „Vocea SuperBlog”. Vom invita la microfon bloggeri, marketeri, sponsori.
 • Dacă vreți să vă „încălziți” mușchiul creativității, vă invităm la proba extra-concurs propusă de Ayurmed.

Cum să profitați de toate avantajele de membru al comunității SuperBlog?

Vă invităm să vă înscrieți în competiție. E simplu:

 • citiți regulamentul
 • anunțați pe blog într-un scurt articol că participați la Spring SuperBlog 2022, ca să vă puneți în temă cititorii
 • completați formularul de înscriere pentru a vă crea cont în platforma SuperBlog (se va verifica în maximum 24 de ore și veți primi notificare prin email la momentul activării)
 • De asemenea, vă recomandăm să vă abonați la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile! (vedeți caseta de pe partea dreaptă, sus).
 • Citiți „Ghidul superbloggerului” – v-ar putea fi util.

Voi da curs curs provocărilor și voi restarta creativitatea pentru a trece la următorul nivel în blogging!

Succes tuturor și spor să avem!

(Visited 46 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment