Am sărbătorit împreună Sf. Ioan şi Sf. AntonŞi în acest an, sărbătorim împreună diverse evenimente care ne înfrumuseţează viaţa, cu prajituri, ceai şi cafea. Suntem asemeni unei mici familii şi ne bucurăm de fiecare clipă, la Bibliotecă. În acest spaţiu, punem suflet şi facem schimb de experienţă în toate domeniile. Am avut surpriza să citesc pe bloguri, în ziua de 15 ianuarie 2011, când l-am sărbătorit pe Mihai Eminescu, despre preferinţele culinare, despre vinul preferat, sportul, muzica, marelui poet. Experta în savarine este doamna Magdalena Popescu. Mulţumim pentru momentele dulci!
Vizitaţi blogul dânsei: www.artaculinarabuninet.blogspot.com
(Visited 182 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment

  • Intradevar avem o colega ce poate rivaliza cu orice specialist in domeniul cofetariei,sa ne traiesti draga Magda,ca de multe ori ne ai facut surprize deosebit de dulci.Adevarul e ca D soara Antonela trainerul nostru a situt sa descopere in fiecare ce are mai bun si sa puna in evidenta.A contat de asemenea ca aici au venit oameni de mare caracter care au stiut sa ii mobilizeze si pe ceilalti si asa ma reusit.

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !