Asociaţia "Mediaşul pentru Cultură" şi SC PanMed SA – parteneri la Festivalul de la Blăjel

Festivalul folcloric „Moştenire din bătrâni”, ajuns la a VII-a ediţie se va desfăşura la Blăjel în 23 mai, începând cu ora 9.00. Scopul organizării acestui festival este promovarea prin cântec şi joc a tradiţiilor culturale specifice poporului român.

Obiectivul principal este să cultivăm sentimente de respect şi recunoştinţă pentru păstrarea tradiţiilor româneşti şi să atragem un numâr cât mai mare de elevi participanţi.

Aflat la cea de-a VII- a ediţie, festivalul reprezintă un eveniment important la nivel judeţean. Dovada necontestată este numărul din ce în ce mai mare al şcolilor participante. Dacă în primii ani participau la festival doar câteva şcoli din zonă, anul trecut au fost înscrise la concurs un număr de 16, cu un total de aproximativ 400 elevi.

Organizatori: Inspectoratul Şcolar al judeţului Sibiu, Primăria Blăjel şi Şcoala cu clasele I – VIII Blăjel

Parteneri: Asociaţia „Mediaşul pentru Cultură” şi SC Panmed SA

(Visited 197 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !