Beneficiarii CRRPH au dat primele click-uri pe cele două computere donate

Campania ”Mulţumesc. Astăzi, ZÂMBESC!” are ecouri  pozitive în rândul medieşenilor.
Primul computer a fost primit din partea SC Calisto SA, domnul Mugurel Popescu, fiind susţinător al Proiectului ”Şansa de a da un click – terapie prin lectură, muzica şi joc”. Al doilea computer a sosit la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaş în urma evenimentului CLICK TEE şi a fost montat de domnul Ioan Chiorean de la firma Tehnosmart. Politicienii Gheorghe Roman şi Viorel Arcaş au promis că vor dona un computer, pentru a reuşi să implementăm mai repede la Mediaş acest Proiect şi s-au ţinut de cuvânt. Cele două computere au fost conectate la internet şi primii beneficiari  din Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap au dat click-uri cu mouse-ul, făcând astfel primii paşi într-o lume nouă. Bucuria s-a văzut în privirile lor şi dorinţa de a învăţa şi de a lua contact cu informaţia este tot mai mare.
În curând vor primi şi căşti cu microfon, nu dezvăluim încă de la cine şi bineînţeles o camerăweb pentru a realiza şi lecţiile de Skype.
Este frumos să dăruieşti şi să oferi zâmbete !
Mulţumim tutoror care s-au alăturat acestei campanii şi sprijină implementarea acestui Proiect.
(Visited 138 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !