Biblioteca de la CRRPH prinde contur

Cu ocazia Zilei internaţionale a persoanelor cu dizabilităţi, beneficiarii de la Centrul de Recuperare au primit în dar, în jur de 50 de volume pentru noua lor bibliotecă. Dan Radu Păltan împreună cu echipa de tineri ai PNL a venit să-i colinde pe beneficiari, să le ureze numai sănătate şi să doneze cărţi din colecţia Jules Verne, dar şi volume de poezii, poveşti şi basme.
 ”Astăzi, de Ziua acestor beneficiari am venit să le urăm tradiţionalul La Mulţi Ani şi să le aducem un dar mai deosebit, pe care şi l-au dorit: cărţi. Ne-am bucurat să colindăm alături de ei şi să le dăruim zâmbete. Împreună cu tinerii din organizaţie am ajutat în fiecare an în perioada sărbătorilor de iarnă şi alte centre din Mediaş. Faptul că este un Centru nou, înfiinţat de un an în oraşul nostru, ne va determina să îi ajutăm şi mai mult, pentru că au nevoie de sprijin. În cadrul Proiectului Şansa de a da un click se doreşte înfiinţarea unei biblioteci la Centru. Am încercat şi noi să mărim fondul de carte, pe care l-au primit deja, donând în jur de 50 de volume, majoritatea fiind carte nouă, care îşi aşteaptă cititorii”, declară Dan Radu Păltan, preşedinte OT PNL Mediaş.
În această perioadă se desfăşoară la Centru, Campania ”Mulţumesc. Astăzi, Zâmbesc!” în cadrul căreia , oamenii cu suflet mare, donează cărţi, haine, computere, căşti cu microfon, camere web, jucării şi multe altele. Mulţumim tuturor.
(Visited 192 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !