Bradul de la CIP – Biblionet cu fundițe pentru bunici, copii, adolescenți

Moș Nicolae nu vine niciodată singur…de obicei aduce cu el dulciuri, dar și alte surprize. Anul acesta a fost mai darnic, deși bugetul a fost mai mic. Când investești suflet în ceea ce faci și ești alături de prieteni, totul pare mai ușor. Calendare, magneți, semne de carte, colinde, dulciuri și amintiri despre Bradul de Crăciun, toate au creat o atmosferă caldă la CIP – Biblionet. Bunicii au venit alături de copii, de adolescenți pentru a împodobi cele mai special Brad din acest an. Darurile lui Moș Nicolae au fost: cărți, dulciuri, semne de carte, magneți cu mesaje de suflet si Bradul de la CIP – Biblionet. 
Un brad cu fundițe roz, albastre și lila confecționate în atelierele de creație. De asemenea au fost pregătiți clopoței, felicitări, coronițe, inimioare, brăduți și alte lucruri drăguțe de Crăciun. Acestea au fost expuse într-o expoziție la CIP – Biblionet, dar cu ocazia Târgului de Crăciun organizat de Consiliul Local al Tinerilor în holul Primăriei,  produsele cu specific sărbătorilor de iarnă vor fi vândute, banii primiți fiind donați micuțului Albert, alături de hăinuțe și jucării.
Împreună avem o viață mai frumoasă. Este minunat să ai lângă tine oameni cu suflet mare, oameni care dăruiesc și cărora îți este drag să le dăruiești tot ce ai tu mai bun. 
(Visited 145 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment