Bunicii se uită la desene animate cu Ştrumfi

Lumea Internetului îi fascinează pe beneficiarii „Cursului de mesagerie electronică şi Internet”. Pentru că în 25 iunie se sărbătoreşte Ziua internaţională a Ştrumfilor, „BuniNeţii” din seria a zecea de cursanţi au căutat vineri, 24 iunie 2011, informaţii despre Ştrumfi, au vizionat desene animate şi au ascultat piesele lui Father Abraham.  Pentru că au răspuns corect la întrebările adresate, au primit în dar, pentru nepoţi, o carte din Colecţia „Citim şi Colorăm” realizată de Roxana Damaris Borcan, din clasa aVI-a , Şcoala cu clasele I – VIII, nr. 4 din Mediaş, în cadrul Proiectului „Carte şi Computer”, sub îndrumarea Antonelei Sofia Barbu, manager de proiect.

(Visited 254 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !