BuniNeții la BlogMeet 2012

Patru BuniNeți au fost prezenți sâmbătă, 7 ianuarie 2012 la prima întâlnire a bloggerilor din acest an, în Sala de conferințe a Hotelului Traube, organizată de Feri Teglaș & comp
Judit Zsold, Sanda Volgyesi, Ladislau Volgyesi, Mihai Brașoveanu sunt primii care beneficiază din partea domnului  Cosmin Tătaru  un domeniu bloggermedias.eu, gratuit. Mulțumim, Cosmin Tătaru pentru tot efortul!

La această întâlnire s-a discutat despre Twitter, despre acuratețea textelor, despre legea copyright-ului în ce privește articolele și fotografiile postate pe blog-uri. Toți am fi mai câștigați dacă am reciti textele, uitlizând previzualizarea, înainte de a fi trimise în lumea virtuală!
S-a propus organizarea cursurilor pentru platforma wordpress, la CIP – Biblionet, în fiecare sâmbătă. Au venit solicitări din partea BuniNeților, dar și din partea adolescenților, ceea ce ne-a bucurat, pentru că vom reuși să lucrăm pe grupe de vârstă. Trainerii Cosmin Tătaru, Mircea Hodârnău, Feri Teglaș vor fi voluntari pentru cei 30 de bloggeri interesați. 
http://www.vasile-antipa.blogspot.com/2012/01/super-blogmeet-la-medias.html
BuniNeții Bloggeri (BNB) au fost încântați de prima întâlnire din acest an și au postat deja materiale pe blog-uri! Ceilalți 16 BuniNeți activi pe rețelele de socializare și blog-uri, dar care nu au fost prezenți la BlogMeet au urmărit fotografiile și au dat Like-uri pe Facebook. 
(Visited 115 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment