Campania de fundraising ”Multumesc. Astăzi, ZÂMBESC!”

• Proiectul ’’Şansa de a da un click – terapie prin muzică, lectură şi joc!’’ se va implementa la Mediaş, timp de 6 luni de zile.

 • Campania de fundraising ’’Mulţumesc. Astăzi, ZÂMBESC!’’ se derulează în perioada 7 octombrie – 7 decembrie 2012.
 • În cadrul campaniei de fundraising vor fi organizate 3 activităţi pentru a strânge suma de 15.000 lei. Asociaţia ’’Mediaşul pentru Cultură’’ a câştigat alături de Antonela Sofia Barbu, voluntar în cadrul Asociaţiei, un loc în programul Voluntar de profesie, lansat de Fundaţia Vodafone.
                                                    
 ’’Proiectul ’’Şansa de a da un click – terapie prin muzică, lectură şi joc!’’ se derulează timp 6 luni de zile şi se adresează celor 50 de beneficiari ai Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaş (CRRPH). Ne propunem să creştem şansele acestor persoane de a se integra în comunitate şi să dezvoltăm alte parteneriate pentru viitoarele proiecte.
La prezentarea Proiectului au participat consilieri judeţeni şi locali, reprezentanţi ai Consiliului Consultativ al CRRPH Mediaş, precum şi doamna Mihaela Tolciu, director executiv a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu.
’’După ce am format grupele de lucru pentru ateliere şi am realizat blog-ul CRRPH Mediaş (www.crrphmedias.blogspot.ro), am început să lucrez la organizarea Campaniei de fundraising ’’Mulţumesc. Astăzi, ZÎMBESC!’’ Aceasta se va derula în perioada 7 octombrie – 7 decembrie 2012, la sediul din Strada Luncii, Nr. 1, dar şi în mediul online. Am creat blog-ul Campaniei (www.astazizambesc.blogspot.com), un sticker pe care îl voi dărui tuturor celor care vor sprijini Proiectul ’’Şansa de a da un click – terapie prin muzică, lectură şi joc!’ , urmând să particip activ şi la realizarea obiectelor pe care le vom prezenta într-o expoziţie cu vânzare: brăţări, felicitări, îngeraşi’’, declară Antonela Sofia Barbu, Voluntar de profesie.
În cadrul acestei Campanii de fundraising vor fi implicaţi beneficiarii. Ei sunt invitaţi să participe la atelierele de creaţie şi să realizeze obiecte pentru Expoziţia handmade. În perioada sărbătorilor de iarnă se va organiza un spectacol de teatru de păpuşi pentru copii şi se va concepe un CD cu poveşti pentru cei mici, acestea vor fi citite de grupul ţintă al Proiectului.
Campania de fundraising ’’Mulţumesc. Astăzi, ZÂMBESC!’’ se va concentra pe diverse tehnici de donaţie: donaţii strânse din obiectele scoase la vânzare în cadrul expoziţiilor, donaţii salariale, donaţii individuale, donaţii de obiecte necesare derulării Proiectului şi donaţii strânse cu ocazia organizării ’’Click Tee’’ , ziua de 5 noiembrie, în care sunt invitaţi medieşenii, la un ceai special, alături de dulciuri, la sediul Centrului, de la ora 17.00. Donaţiile strânse în perioada 7 octombrie – 7 decembrie 2012 se vor îndrepta spre achiziţionarea următoarelor produse necesare Proiectului, pentru a deschide un Centru de calculatoare cu internet, un Colţ de lectură şi o Ludotecă: 3 computere, videoproiector, ecran de proiecţie, tablă, boxe, 3 căşti, 3 camere web cu microfon, cărţi, jocuri educative, materiale necesare organizării atelierelor de teatru de păpuşi, handmade, de lectură, educaţie nonformală.
Campania de fundraising ’’Mulţumesc. Astăzi, ZÂMBESC!’’ este comunicată pe blog-ul www.astazizambesc.blogspot.com, pe site-ul www.dasib.ro, pe blog-ul http://voluntardeprofesie.ro, pe pagina de Facebook a Asociatiei Mediasul pentru Cultura, prin intermediul mass media si prin pliantele pe care se vor distribui în rândul celor care au posibilitatea să sprijine acest Proiect, derulat în cadrul Programului Voluntar de profesie al Fundaţiei VODAFONE România.
(Visited 238 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !