Campania ”Toamna se numara… creioanele colorate”

La indemnul ”Hai sa strangem creioane colorate!” au sarit in ajutor cinci voluntari. Speram sa fie mai multi pentru a face 500 de copii fericiti. Scopul nostru este sa stimulam interesul pentru desen, descoperind copiii talentati din mediul rural.

Ne propunem sa strangem 5000 de creioane colorate si 100 de carti de colorat pentru 500 de copii din mediul rural, din judetul Sibiu. Acestea vor donate unui numar de 10 gradinite din judetul Sibiu. Toti copiii vor participa la un Concurs de desene cu tema : ‘’Copacii, toamna’’. Acestea vor fi expuse pe blog si vor fi votate de public. Cele 100 de desene care vor aduna un punctaj maxim in mediul online vor fi premiate cu carti de colorat. Pentru a strange creioanele vom amplasa cutii in librarii si magazine.

Campania se va derula in perioada 19 septembrie – 30 septembrie 2011.

(Visited 212 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !