Concurs pentru "BuniNeţi" – "Sf. Valentin îi iubeşte pe Fermierii veseli!"

Primii cursanţi – „BuniNeţi”, care au absolvit cursul organizat în cadrul Proiectului „BuniNet – bunicii învaţă să comunice pe Internet” îşi dezvoltă tot mai mult abilităţile, jucând CountryLife pe Facebook. 
Pentru că au mult teren şi îşi doresc să poată cumpăra virtual maşini de copt pâine sau plăcinte, îi voi ajuta împreună cu Sf. Valentin, să dobândească vecini noi şi să socializeze cu aceştia.
În acest scop, am iniţiat un Concurs numit: „Sf. Valentin îi iubeşte pe Fermierii veseli !” 
Cel care va ajunge primul la nivelul 35 şi va avea vecini noi de CountryLife, va fi premiat cu un tort şi  cu un CD cu muzică romantică. 
Până la această dată, clasamentul Fermierilor veseli este următorul:

1. Veronica – nivelul 32
2. Magda – nivelul 31
3. Cornel – nivelul 31
4. Mihai – nivelul 30
5. Ioan – nivelul 22
6. Cornelia – nivelul 15
7. Alexuţa – nivelul 4
8. Aurelia  – nivelul 4
9. Nicolae – nivelul 2

Pentru cei care au intrat mai târziu în competiţie,  Sf. Valentin le va dărui o carte. Până  la 14 februarie 2011,  aceştia trebuie să ajungă la nivelul 25. Dar nici noii vecini, nu vor rămâne fără premii – surpriză. Mult succes !

(Visited 153 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment

  • APEL Dragii mei bunineti vad ca tot mai multi va alaturati cercului si tot mai multi faceti bloguri de pina la urma va fi o adevarata batalie pentru cel mai bun bloger.Pentru a avea un blog cit mai frumos ar fi bine sa postam propriile poze pe el ,dar cum majoritatea nu prea stim sa facem poze,dar sa le mai si descarcam pe blog ,trebuie sa gasim o solutie.Cel mai bine ar fi daca am gasi o persoana specialzata in domeniu care sa aiba rabdare cu noi si sa ne invate aceste lucruri fara de care nu vom putea face fata.Cei interesati ar fi bine daca v ati spune si voi parerile si sa incercam sa gasim o solutie.E pacat sa lasam ce am invatat pina acum si sa nu incercam sa ne perfectionam. Cu drag Mihaibuninet

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !