Creionul magic de Halloween – o poveste colorată

Halloween-ul este una din sărbătorile preferate ale copiilor.

De aceea, anul acesta vom sărbători împreună într-un spaţiu special: Bibliotheque Cafe Afrique, altfel decât până acum !

Am început pregătirile cu Cati, Sabin, Raul şi am continuat cu Patrick, Alex, Cedric, Remus şi Andi. Până acum am realizat felicitari, invitaţii şi creioane magice. În aceste zile vom decora sticle cu vampiri, fantome şi vrăjitoare.

Pentru Halloween am scris o poveste despre lumea în care trăiesc creioanele magice. Vineri, de la ora 16.30 vom prezenta aceasta piesă de teatru cu păpuşi confecţionate în atelierul nostru.

Tot vineri vom realiza cutiuţe pentru cadouri cu chipul unei bufniţe şi vom organiza un concurs cu întrebări despre Halloween. Cine răspunde corect la întrebări va primi bomboane !

Dar, până vineri…povestea începe aşa:

Într-o ţară îndepărtată trăia o fetiţă de numai 5 ani. Îi plăcea să se joace în pădurea din apropiere, să deseneze stând printre flori şi să spună poveşti animalelor din pădure.

Într-o zi, descoperi în poienţă un dovleac mare care nu era portocaliu, ci negru. Se chinui să-l ridice, pentru a-l aranja pentru sărbătoarea de Halloween, însă nu a reuşit. De aceea i-a chemat pe prietenii ei. Au tras împreună de dovleac cât au putut, însă nu au reuşit să-l smulgă din pământ. S-au sfătuit şi au mers după un topor. Apoi au lovit la rădăcina dovleacului.

Dintr-o dată, cerul s-a întunecat şi în locul dovleacului a apărut o vrăjitoare….??????????

halloween b

Ce s-a întâmplat veţi afla vineri, 31 octombrie, de la ora 16.30 pe Str. I. G. Duca ( pe Corso), nr. 21 din Mediaş !

(Visited 213 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !