Cursanţii promoţiei a patra au absolvit cu succes

Vineri, 13 august 2010, prima promoţie din luna august, a susţinut examenul de absolvire a Cursurilor de mesagerie electronică şi Internet. După 5 ore de probe scrise şi practice, cursanţii au demonstrat că au dobândit cunoştinţe în domeniul IT şi au reuşit să utilizeze cele două adrese de e-mail create, pentru a trimite felicitări, a se înscrie la un Newsletter a unei publicaţii online şi a salva date şi imagini de pe Internet, într-un Folder personal.

Festivitatea de premiere pentru cei 25 de absolvenţi ai cursurilor desfăşurate în perioada iunie – august 2010, la Biblioteca Municipală „St. L.Roth” va avea loc în data de 25 august, ora 11.00, la sediul instituţiei din Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 1.

(Visited 183 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !