Despre Transilvania Brunch şi planificarea evenimentelor în 2012

Am primit  cu bucurie invitaţia  la primul Transilvanian Brunch din 2012 care are loc în satul Mesendorf (Meschendorf) la Monica Popovici, la casa cu numărul 59, în dreapta bisericii fortificate.

Brunch-ul  este pregătit pentru data de 28 aprilie (sâmbata) începând cu ora 11:00. Sper ca vremea să fie bună pentru a participa, deoarece anul acesta vor fi organizate şi drumeţii în apropierea satului.

Vă invit şi pe voi  la Mesendorf pentru un eveniment multicultural cu:

– mâncare locală şi sănătoasă, făcută în casă
– mica expoziţie cu produse mestesugăreşti, produse ţărăneşti
– fond muzical
– excursie pe deal la Pârâul Dracului, vale cu trovanţi

Anul acesta mai sunt planificate următoarele evenimente:

26. Mai – Floresti / Felsendorf 
30. Juni – Alma Vii / Almen
28. Juli – Hosman / Holzmengen
25. August – Apos / Abstdorf 
29. September – Apold / Trappold

Vă rog  dacă doriţi să participaţi  să vă anunţaţi participarea cu cel putin două zile înainte telefonic (0721-280614 sau 0722-396755) sau printr-un e-mail către adresa transilvanian.brunch@gal-mh.eu. Rezervarea reprezintă un fel de asigurare orientativă pentru localnicii, care pregătesc evenimentul.

Despre Meşendorf găsiţi aici !

(Visited 170 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !