Festivitatea de premiere pentru cele cinci promoţii de pensionari internauţi

Cei 25 de pensionari internauţi, participanţi la Cursul de Mesagerie Electronică şi Internet din cadrul Proiectului BuniNet vor primi Diplomele de Absolvire într-un cadru festiv, în data de 25 august 2010, ora 11.00, la sediul Bibliotecii Municipale „St. L.Roth”. La manifestare vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai Asociaţiei Pensionarilor 2007.

”Pentru această zi specială, vom realiza o prezentare cu fotografii, vom pregăti CD-uri pe care inscripţionăm materiale ce vor fi folositoare noilor absolvenţi, o listă de filme documentare pe care le vor putea viziona la Bibliotecă, începând cu luna octombrie în cadrul unor serii intitulate „Filmul de la ora 11.00”. Totodată, le vom oferi posibilitatea de a comunica pe Internet cu alţi pensionari internauţi din judeţele Harghita şi Vâlcea organizând în ultimele trei luni ale anului 2010, câteva întâlniri online cu aceştia”, comunică Antonela Sofia Barbu, manager de proiect.

(Visited 119 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !