„Filmul de la ora 11.00” – un film pentru fiecare nou utilizator al Bibliotecii

În cadrul Proiectului „Clubul BuniNet” a fost iniţiat un program de vizionare de filme documentare şi artistice. Astfel, pe parcursul a trei luni, în fiecare vineri, de la ora 11.00, vor fi prezentate persoanelor de vârsta a III-a, filme din colecţia multimedia a Bibliotecii. În luna decembrie, datorită Internetului vor fi vizionate filme online pentru a-i apropia de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Lista celor zece filme a fost întocmită în urma unui sondaj realizat în rândul persoanelor de vârsta a III-a, în perioada septembrie – octombrie 2010. Acest program are ca scop constituirea unui grup de 100 de persoane, utilizatori noi ai Bibliotecii, pasionaţi de acelaşi gen de filme. În urma acestor vizionări, fiecare participant va răspunde la un chestionar cu 10 întrebări şi va recomanda unui prieten să participe la Proiectul „Clubul BuniNet”.

(Visited 164 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

5 comments

  • Buna ziua,
    In timpul urmarii cursului de initiere in tainele IT am aflat de actiunea filmul de la ora 11 pentru pensionari si doresc sa particip la aceasta actiune.Recomand tuturora sa participe la aceasta actiune,in incinta bibliotecii municipale.

  • Bine v-am gasit
    ma bucur ca m-ati primit la cursul it .L-am si terminat .acum astept cu nerabdare filmele de vineri ora 11 fiindca imi place mult socializarea.imi doresc si sa imi deschid un blog pentru un job.multumesc pentru initiativa buni net.NICA

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !