Sună CLOPOŢELUL pentru pensionari

Pensionarii din Mediaş vor reîncepe Cursurile de Mesagerie electronică şi Internet, la sediul Bibliotecii Municipale „St. L.Roth”, începând cu data de 15 septembrie 2010, ora 9.00. Cei 5 pensionari înscrişi, fac parte din seria a VI-a de cursanţi, care vor pătrunde în tainele Internetului şi a comunicării prin e-mail.

La deschidere vor fi prezentate un film despre Proiectul „BuniNet” şi Programul naţional BIBLIONET, care le va facilita românilor accesul gratuit la informaţie, prin dezvoltarea unui sistem de biblioteci publice moderne în România. Totodată, cei prezenţi vor afla lista de filme ce urmează a fi prezentate în Programul „ Filmul de la ora 11.00”, care se va desfasura, începand cu luna octombrie, în fiecare vineri, până la sfârşitul anului. În 15 septembrie 2010, vor fi prezenţi la deschidere pensionari din Mediaş, care au urmat în decursul anilor 2007 – 2010 aceste cursuri de iniţiere în lumea virtuală.

(Visited 162 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments

  • SALUT

    Am aflat de acest curs si m-am hotarat sa particip si eu.
    Recomand tuturor pensionarilor care doresc sa intre in tainele IT sa se inscrie la viitoarele cursuri de initiere.
    Nicu.

  • Ma bucur mult ca am inceput acest curs.Imi da posibilitatea sa gasesc orice informatie doresc de pe Internet si de a comunica mai usor cu copiii nostri.

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !