Grădiniţa de BuniNeţi aduce 50 de utilizatori noi la Bibliotecă

În urma campaniei “Bunicii ajută alţi bunici pe Internet” , desfăşurată la începutul lunii februarie 2011, s-au înscris 10 bunici, dar şi 3 voluntari absolvenţi ai cursului de dezvoltare personală “EduCultNet”, care să îi sprijine pe micii  “BuniNeţi” în căutarea informaţiilor pe internet.
Grădiniţa de “BuniNeţi” a fost deschisă în 24 februarie, la inaugurarea noului serviciu al Bibliotecii :  BIBLIONET – lumea în biblioteca mea şi a adus spre internet, un număr de 50 de utilizatori. Beneficiarii acestui proiect sunt persoane de vârsta a III-a, care nu au deschis niciodată computerul, dar vor să corespondeze cu copiii  plecaţi în străinătate şi să caute informaţii din sport, turism, medicină, artă culinară şi grădinărit.

Suportul de curs a fost pregătit de Antonela Sofia Barbu, manager de proiect şi vor fi susţinute de absolvenţii “BuniNet” şi “EduCultNet”: Radu Veronica,  Zsold Judit, Mihai Braşoveanu, Magdalena Popescu, Radu Ioan, Banu Rodica, Cornel Popescu, Mircea Pîslaru, Volgyesi Sanda, Raica Alexuţa, Rusu Aurelia, Rusu Nicolae, Becuş Emanoil.
(Visited 266 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment