Încep Cursurile de Mesagerie Electronică şi Internet din Luna Octombrie

Luni, 4 Octombrie 2010 , de la ora 8:00, încep Cursurile de Mesagerie Electronică şi Internet pentru persoanele de vârsta a III-a, la sediul Bibliotecii Municipale “St. L.Roth”. 8 persoane vor fi instruite în prima jumătate a acestei luni.

(Visited 145 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

4 comments

  • Am venit la acest curs pentru a invata sa folosesc calculatorul donat de copii. Asi dori sa stiu a comunica cu ei prin intermediul calculatorului deci am nevoie de cunostinte despre Internet .Vreau sa cunosc in detaliu modul in care se ajunge la crearea unui blog pentru a-mi creia propriul blog.Fixandu-mi aceste cunostinte voi putea naviga pe Internet facandu-mi cunostinte si poate chiar noi prieteni.

    Mircea Paslaru

  • Doresc sa urmez cursul de initiere pe calculator pentru a-mi imbogatii cunostintele efectuind ore cu persoane specializate cred ca o sa reusesc sa ma informez mai mult si poate chiar sa fiu de folos comunitatii in care traiesc.De asemenea pot comunica cu prietenele si copii din strainatate.

  • Ma numesc Oprean Elisabeta si doresc sa urmez acest curs pentru a invata sa utilizez calculatorul deoarece doresc sa comunic cu copii si prietenii pe internet.

  • Ma numesc Cristea Maria si vreau sa invat utilizarea calculatorului pentru a putea vorbi cu prietenii din alte localitati dar mai ales cu baiatul meu care este plecat in Belgia .
    Doresc sa cunosc multe notiuni despre natura unele din minunatiile mai putin cunoscute si mai ales din domeniul istoriei.

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !