”Mărţişoare de Primăvară” la Restaurantul Traube

Ne pregătim să surprindem primii ghiocei ce se ivesc de sub zăpadă, venind în întâmpinarea lor cu un eveniment în care moda se va îmbina cu tradiţia, muzica cu poezia şi surprizele primăverii vor fi aşteptate cu nerăbdare.

Asociaţia ’’Mediaşul pentru Cultură’’ în parteneriat cu S.C. Brodante S.R.L., Tekka Bijoux, Salonul Tollas şi S.C. Contrast Publicitate S.R.L. organizează o seară deosebită din care nu vor lipsi: articolele cu broderie, în special cele cu motive tradiţionale româneşti, bijuteriile cu pietre semipreţioase care îţi vor atrage privirile şi noile tendinţe în coafură.

Tradiţia şi modernul le veţi întâlni într-o ambianţă plăcută, la Restaurantul Traube, joi, 23 februarie, de la orele 18.00.

Un eveniment promovat şi susţinut de :

Parteneri media: Nova TV, Monitorul de Mediaş, Tribuna, Rondul de Sibiu, Radio Mediaş 725 şi Radio Ring.

Blogeri parteneri: Vasile Antipa, Mircea Hodârnău, Ion Gârnod şi Bibliotheque Cafe.

(Visited 152 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !