Prima acţiune: Lansare de carte la Biblioteca Municipală St.L.Roth Mediaş

Lansarea cărţii ”Ciocoiul cu adresă de e-mail” , autor Cătălin Horaţiu Popa a avut un mare succes la Biblioteca Municipală St.L.Roth Mediaş. Prin parteneriatul cu Asociaţia Mediaşul pentru Cultură, cititorii au avut parte de o nouă provocare, şi o nouă apariţie editorială.

Cartea lansată în 5 mai 2009, de la ora 12.00 este un exemplu clar al spuselor lui Nicolae Filimon, cel care l-a creat pe faimosul Dinu Părurică, eroul primului roman realist românesc din acele vremuri şi vine la aproape 150 ani de la apariţia romanului Ciocoii vechi şi noi, iar scrierile sunt foarte contemporane, actuale. Ceea ce urmează, se vrea a fi o actualizare, nu a metodelor, care sunt aceleaşi, ci a mijloacelor moderne de punere în practică a descrierii ciocoiului modern, neavând cu nici un chip pretenţia să ajungă la nivelul scrierii lui Nicolae Filimon.

Următoarea acţiune în parteneriat cu Biblioteca Municipală St.L.Roth Mediaş va avea loc în 8 mai 2009,vernisajul fotografului Amza Gabriel din Timişoara.

(Visited 198 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !