Primarul Teodor Neamţu a înmânat Diplomele cursanţilor din Clubul BuniNet


Primarul Municipiului Mediaş, Teodor Neamţu a înmânat Diplomele de participare pentru absolvenţii Cursului de Mesagerie electronică şi Internet, în data de 24 august, la ora 11.00, desfăşurată la sediul Bibliotecii Municipale “St.L. Roth”.

La manifestare au participat directorul Lucian Teodor Costea din partea Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, doamna Gherghina Gheorghiu, preşedinta Asociaţiei Pensionarilor 2007 şi managerul de proiect Antonela Sofia Barbu.

Acest curs, organizat în perioada iunie – august 2010, face parte din Proiectul “BuniNet” şi a avut 25 de participanţi, formaţi în grupe de câte 5 cursanţi, având o durată de două săptămâni, fiecare serie.

(Visited 233 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !