Profesorii din nou la şcoală…

O nouă serie de BuniNeţi se pregătesc pentru a absolvi  în această lună, „Cursul de mesagerie electronică şi Internet”, din cadrul Proiectului „BuniNet – Bunicii învaţă să comunice pe Internet”. Doi profesori, persoane de vârsta a III-a,  după ce au predat matematica şi educaţia fizică pentru multe generaţii de elevi, au decis să descopere tainele lumii virtuale şi să se întoarcă la şcoală, dar în calitate de …cursanţi. 

Doamna prof. Frâncu Maria a  venit timidă la acest curs, crezând că nu va reuşi niciodată să stăpânească mouse-ul. Iată că, la interval de o săptămână, deţine adresă de e-mail, comunică pe Skype şi se pregăteşte pentru lecţia despre Blog-uri.

Domnul prof. Nimigeanu George cunoaşte computerul şi are noţiuni despre Internet, deoarece foloseşte de multă vreme, atât adresa de e-mail, Word-ul, cât şi Skype-ul.
Autor a peste 20 de volume de poezie, cetăţean de onoare al Mediaşului, membru al Uniunii Scriitorilor din România, membru al Societãţii Scriitorilor Bucovineni şi membru ASLRQ (Societatea Scriitorilor de Limba Românã din Quebec, Canada), iniţiator şi organizator, la Mediaş, al „Zilelor revistelor culturale din Transilvania şi Banat”, fondator al revistei „Caietele de la Mediaş”, George Nimigeanu  a învăţat la acest curs, să realizeze filme în Movie Maker şi să realizeze un Blog (www.georgenimigeanubuninet.blogspot.com) , unde va publica o parte din opera sa literară, referinţe critice şi date biografice.
(Visited 166 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !