Proiectul "Mai aproape de părinţi" începe din 15 august 2011

În cadrul Proiectului “Mai aproape de părinţi”, adolescenţii vor învăţa şi  în acest an, din 15 august 2011, cum să comunice cu părinţii, să le povestească despre pasiunile lor şi să le spună că au învăţat despre siguranţa pe internet. Se vor organiza 3 ateliere, în fiecare luni, de la ora 9.00 – 11.00, unde adolescenţii vor fi mai aproape de părinţii lor. Tot în cadrul proiectului, cei care doresc să urmeze o carieră în relaţii publice, comunicare şi jurnalism vor începe  cursurile de “Reporter Voluntar”. Acestea se vor derula câte două săptămâni,  din 15 septembrie 2011. O grupă va fi formată din 5 persoane cu vârsta cuprinsă între 15 – 18 ani. Cei mai buni dintre reporteri vor evolua în cadrul unui ONG şi vor contribui la tehnoredactarea Revistei Astra Junior, realizată la Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu, coordonată de doamna Cornelia Cramarenco. Pentru înscrieri trimiteti un e-mail pe adresa: [email protected], până la data de 1 august 2011. 

(Visited 112 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !