„Săptămâna Căsătoriei”:expoziție de desene, de cărți și dezbatere pe tema căsătoriei

„Săptămâna Căsătoriei” organizată la Biblioteca Municipală „St.L. Roth”, în Departamentul CIP – Biblionet,  de către Direcția pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret și Asociația „Doar Împreună” s-a încheiat în data de 14 februarie 2012 cu Expoziția de desene cu tema „Familia mea” și dezbaterea pentru adolescente despre căsătoria de pe băncile școlii. 
Desenele au fost realizate de copiii din Grădinița nr. 5 și elevii clasei a IV-a din Școala cu clasele I-VIII nr. 4, îndrumați de doamnele educatoare Cristina Pal – Cerghizan și Cosmina Fulea, respectiv doamna învățătoare Tatiana Albu.
„Familia mea” a fost surprinsă de cei mici în cele mai frumoase momente, părinții oferindu-le copiilor câteva sfaturi despre familie și cum să se comporte față de membrii acesteia. 
Dezbaterea „Căsătorie de pe băncile școlii: Pro și Contra” a adus față în față două echipe. Echipa Pro Căsătorie formată din: Tolas Carmen, Bianka Tamaș și Echipa Contra Căsătorie formată din: Georgiana Opreanu, Ștefania Dumitrașcu, Noemi Kiss. 
A fost realizată  o expoziție de carte, punându-se în valoare scriitorii clasici care au tratat iubirea în operele lor și s-a prezentat filmul „Biblioteca e importantă pentru că…” , în care au fost recomandate adolescenților, 15 romane de dragoste, pe care să le citească cu plăcere.
Invitat special a fost domnul Teofil Gavril, organizator la nivel național al Campaniei „Săptămâna Căsătoriei”. 
Nova TV a înregistrat un material despre această dezbatere pentru emisiunea Adei Gheorghe, emisiune ce va difuzată în data de 17 februarie 2011, la ora 17.45. 

(Visited 162 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment