”Viața este valoroasă!” spun adolescentele care vin la CIP

Campania ”Biblioteca se implică în sănătatea adolescentelor” schimbă culoarea. Luna noiembrie se poartă fundița roz – Stop cancer la sân și culoarea albastră. Cele 50 de persoane implicate în această campanie de conștientizare și sensibilizare vor vorbi despre violența asupra femeii.

Cinci echipe se pregătesc în luna noiembrie,  la CIP – Biblionet , pentru a participa la Concursul Național ”16 zile de activism împotriva violenței asupra femeii”.

Prin participarea la concurs adolescentele au posibilitatea de a-și transpune interpretările creative legate de tematica “Pace Acasă, Pace în Lume” – sub forma unei lucrări literare în limba română sau a unei lucrari de artă vizuală/fotografie sau film.
(Visited 162 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !