Ziua Internaţională a Copilului sărbătorită alături de buniciZiua Internaţională a Copilului va fi sărbătorită la Biblioteca Municipală „St. L.Roth” în data de 2 iunie, de la ora 14.00. În cadrul Proiectului BUNINET, reprezentanţii Asociaţiei „Pensionarilor 2007”, alături de nepoţii lor vor participa la un program ce va cuprinde: premierea elevilor talentaţi la creaţie literară, expoziţii de desene, prezentare filme din colecţia Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu, dansuri moderne cu elevii din Clubul Talentelor. În cadrul acestei acţiuni vom pune accentul pe dialogul între generaţii, cei mici învăţând de la cei mari şi vom premia bunicul care va spune cea mai frumoasă poveste pentru nepoţi.

(Visited 503 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !