Vorbim despre alb…

Alb
Zăpadă
Poezie
şi…nici o virgulă, nici un punct la final
Am deschis jurnalul şi am căutat acele Litere, pentru a compune ceea ce simt. M-am prefăcut că le înţeleg şi ele au dansat pentru mine, un dans fără muzică. Literele cu parfum franţuzesc se amestecau cu aroma de santal şi cea de scorţişoară. Nici nu mai ştiam, pe care să o aleg pentru primul cuvânt din jurnal. 
Am aruncat zarul şi a venit spre mine, Litera A, de la Alb. Cea de a doua Literă a făcut o piruetă şi mi-a adus un plic, semnat Z, de la Zăpadă. A treia Literă stătea în colţul ei, timidă. M-am îndreptat spre ea, i-am întins mâna şi i-am adresat un Bun venit, Poezie ! Mi-a zâmbit. Am încercat să le adun şi să le scriu pe hârtie. 
Dar nu am găsit virgula, nici punctul, ci doar amprenta pe zăpadă.
Am dat pagina mai departe, fără Litere scrise.
Femeia la 40 de ani lasă în jurnalul ei, în fiecare anotimp, o pagină albă !
(Visited 201 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !