Mesaj într-o sticlă …antică

Emoţii multe…nu a mai intrat de multă vreme în magazin. Să nu-i mai placă suvenirurile, să nu mai scrie poveşti despre păpuşi, tablouri sau cărţi vechi?

Străluceşte ! Şi văd de pe raftul meu cum se îndreaptă spre mine. Stau alături de alte sticle, cochete şi cu muzicuţă. Fiecare avem o altă istorie şi o altă melodie. Se uită atent şi zâmbeşte. Aud bucuria ei interioară şi mă aştept în orice moment să mă atingă. 

Image

Da!

Aşa s-a întâmplat, doar că nu am visat că voi pleca spre alte locuri, spre altcineva, cu un mesaj asemeni romanului scris de Nicholas Sparks. Ce nebunie de toamnă târzie…

Şi dacă nu îmi va fi bine ? Dacă mă voi preface în ţăndări şi nu voi ajunge la destinaţie ? Dacă acel trecător se va uita la mine, cu ochi străini ?

Eu, sticla muzicală, călătoare a cui voi fi ?

A ei, a lui ?

Răspunde-mi, tu, trecătorule! Seara, aroma de scorţişoară îţi va aduce aminte de ea sau vinul pe care îl vei turna peste mine, îmi va îneca toate visele?

Sunt doar o sticlă muzicală şi povestea mea va fi a altor sticle călătoare din Magazinul Antic.

La mulţi ani !

Semnează,

Cea mai specială sticlă din magazin

(Visited 290 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !