8 seri până la Festivalul Mediaş, cetate seculară

8 seri au mai rămas şi abia aştept să cunosc vineri, un membru al juriului cu un viitor buletin de Mediaş.

Anul trecut am scris despre el, aşa în treacăt, deşi era foarte important pentru Festivalul Mediaş, cetate seculară.

Însă am avut o scuză: m-am concentrat pe atmosfera din sală.

Anul acesta, iată că soarta îmi rezervă timp să-l cunosc şi chiar să realizez un interviu despre el.

Aşa că, jurnalistul îmi spune aşa: Dă search pe Google ! Şi aşa fac ! Pentru că abia astăzi i-am cerut prietenia pe Facebook  şi mi-a dat Accept! 🙂

Găsesc exact ce mi-am dorit: o lume dulce, plină cu ciocolată şi zâmbete !

Ce mă fac? Omul acesta îmi transmite multă emoţie !

”Cel mai des sunt tipul care face oamenii să zâmbească!” aşa scrie pe blogul său.

Cum să scriu despre un tip, care este omul potrivit la locul potrivit ? Blogger, cercetător, muzician şi… membru al juriului !

Încerc să nu mă intimideze atâtea profesii şi să scriu exact ce trebuie şi cât trebuie.

Marius Matache, pentru că despre el este vorba, iubeşte cartea, muzica, Mediaşul şi atât de multe alte lucruri, încât trebuie să am pregătit reportofonul pentru înregistrare !

Mediaş…Marius…Matache…Litera M de la Miracol !

De Sf. Nicolae, ninge peste noi cu petale de nea şi  ”lumănări de gheaţă aprinse ”  te lasă fără cuvinte. Dacă ar fi atâta zăpadă câtă îmi doresc, aş face un om de zăpadă cu o chitară !

Sunt sigură că Moşu’ îţi va aduce multă ciocolată pe care să o împarţi cu familia şi oamenii dragi, dacă ghetele au fost lustruite cu răbdare !

Marius, până te voi cunoaşte, îţi las plăcerea să alegi un cuvânt care să-ţi umple sufletul de bucurie, în prima zi, în care a nins în oraşul în care vei avea al doilea buletin ! 🙂

Miracol

Albastru

Răspuns

Istorie

Unic

Simplu

Marius, ştii că am găsit un  ”Colind pierdut” ? Era lângă merele coapte şi avea miros de scorţioară, aşa cum au toate colindele rătăcite în cufărul bunicii.

401179_228626310602859_1892852666_n

(Visited 233 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

3 comments

  • Draga Antonela,
    Citesc aceste randuri intr-un moment in care sunt blocat in pat de o gripa in zilnica mea stradanie de a face oamenii sa zambeasca. Asa ca a fost randul meu sa zambesc, citindu-le. Iar pentru asta iti multumesc 🙂

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !