Ziua internaţională a tineretului sărbătorită la Mediaş. Tineri. Cu viziune !

Ziua internațională a tineretului este marcată anual, la 12 august, începând din 2000. Ea reprezintă o ocazie de a susține eforturile tinerilor pentru promovarea păcii, a drepturilor și libertăților omului și a solidarității.

45% dintre tinerii din România se află în risc de sărăcie și excluziune socială, în timp ce doar 17% participă în activități de voluntariat organizate și 7%, sunt implicați în cluburi de tineret conform Raportului European pe Tineret 2015. Nevoia de a investi în tineri devine din ce în ce mai acută și mai actuală, acum și în contextul în care România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene în prima jumătate a anului 2019.

Dacă ne dorim ca în 2030 să avem tineri mai implicați în viața societății, mai pregătiți pe plan profesional și personal, care să nu să nu fie nevoiți să plece din țară pentru studii de calitate și cu aplicabilitate, dacă ne dorim ca tinerii să poată trăi o viață armonioasă, e nevoie să pregătim pas cu pas un context mai bun și mai prielnic pentru dezvoltare.

Lucrătorii de tineret din tineREȚEA alături de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu organizează un eveniment în cadrul căruia tinerii vor fi sărbătoriţi, întrebaţi şi ascultaţi ! Ei se vor întâlni în data de 12 august 2016, de la orele 17.00, la Casa Schuller din Mediaș.

La Mulţi Ani şi nu uitaţi că părerea voastră contează ! 

2014-08-14-youth-day

felicitare

afis open space Medias

 

(Visited 216 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment