Alea iacta est

[slideshow]

Am condus in 24 de ore peste 700 de km, pentru un interviu de 15 minute la Gala Premiilor in Educatie. Cum a decurs?

Emotii, emotii, emotii…

Imi pregatisem un discurs despre proiectele mele, dar a trebuit sa raspund unui sir de intrebari adresate de Juriu.  Am vorbit despre Alin, Roxana, despre Micul Geniu, Carte si Computer, Spiridusii Voluntari, BuniNetii, despre satisfactia profesionala si despre ce simt cand lucrez pentru comunitate.

Mi se parea ciudat sa spun ca striga copiii dupa mine pe strada, ca ma recunosc cand sunt cu parintii si le povestesc despre experimentele de la Biblioteca, ca fetele sunt curioase in fiecare zi ce carti le mai recomand, ce am mai citit si la proiecte vor mai participa, ca bunicii vin la biblioteca, cand sunt tristi sau cand sunt veseli, ca acei copii minunati isi gasesc un refugiu la CIP si invata multe lucruri. O parte din trairile mele, dupa ce vad bucuria celor din jur nu am putut sa o exprim in cuvinte. Este dificil, pentru ca eu ma implic si emotional in proiectele desfasurate si ma atasez de oameni.

Dar…

Cred ca ceea am afirmat va convinge Juriul ca activitatea pe care o desfasor este importanta pentru comunitate si merita apreciata de alte persoane, nu doar de beneficiari.

Anul acesta la Gala Premiilor in Educatie s-a introdus un Premiu special: Premiul pentru popularitate.

M-am bucurat si le-am spus copiilor…dar ei au fost tristi: ”Noi nu putem vota, pentru ca nu avem adresa de e-mail. Suntem mici. Va putem tine pumnii stransi tare?” M-au lasat fara cuvinte. Imi vor tine pumnii stransi, parintii lor nu au computer acasa pentru a vota.

Stiu ca bunicii, adolescentele, profesorii si toti partenerii vor fi acolo.

Vor da clik pe link-ul http://www.premiileineducatie.ro/gpo/finalisti/bibliotecarul-anului/, se vor inregistra si apoi imi vor da un vot de apreciere.

Va multumesc de pe acum, indiferent de rezultat.

(Visited 147 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

3 comments

  • Meriti cu prisosinta sa fi pe primul loc pentru daruirea de care dai dovada,in exercitarea profesiei,care la tine a devenit un mod de viata .Viata ta se interpune peste vocatia ta,caci la tine e vorba de vocatie pentru aceasta frumoasa meserie care citiva ani a ramas in penumbra si care acum prin lupta voastra a citorva indragostite de maserie a ajuns din nou sa fie in primplan.

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !