Domnul TIC scris de Laura Baban un cadou special de Crăciun pentru cei care iubesc

Au trecut 24 de ore, de la apariția celor trei mușchetari pe bicicletă: Laura Baban, Andrei Melinte și Domnul Tic la emisiunea difuzată pe Antena 1, Ham Talent. Ultimele 8 minute au fost pline de emoție și am trecut de la plâns la râs, alături de autoarea cărților despre TIC – cățelul bichon în vârstă de numai 3 anișori, care călătorește cu bicicleta, motocicleta, căruța, trenul, autobuzul și avionul. Unde-l pui acolo stă, așteptând-o cumințel pe Laura, fără să fie ademenit de vreo pisică pe care să o smotocească. Fie că e în coșul bicicletei sau în cutie la magazinul Aldi în Germania, TIC își scoate doar boticul din cutie și cercetează cu ochișorii în jur, până apare Laura cu recompense bune.

În platoul emisiunii Ham Talent, TIC a cam patinat și a alergat de jur împrejur ca un titirez pentru a fi admirat de juriu, pentru că nu degeaba avea papion negru la gât. Nu a considerat potrivit să concureze la secțiunea de frumusețe a concursului, pentru că dincolo de imaginea lui de cățel rebel și călător, TIC are cea mai frumoasă poveste din lume. O poveste cu oameni buni, cu iubire multă, cu muzică la gramofon. Trebuie să știți că TIC este unic în România, pentru că are deja două cărți, scrise de Laura, puse deja în borcănașe cu mere și scorțișoară pentru Moș Crăciun.

Urmează și al treilea volum, însă până atunci, ce poate fi mai frumos decât să citiți la gura sobei, celor mici sau celor mari, un jurnal de fericire, plin cu parfum de TIC și aromă de portocală din părul Laurei, plin cu fotografii color realizate de Andrei și cu amintiri despre bunicii de la țară. Din loc în loc, dintre paginile cărții, se strecoară Bunica cu un ac în mană, pentru a transforma o rochiță de poveste a Laurei.

12227646_10207137082159495_5007892395761290837_n

Deschid ușa viselor. Auzim în depărtare un lătrat ascuțit. Nu. Nu e Paco. 🙂  Încă un pic și Sărbătorile ne vor acoperi cu magia lor.

Visăm că stau împachetate frumos sub Brad, două cărți: Cărțile Domnul Tic.

Acum știm că fericirea e adusă de cei care:
– iubesc iubirea
– iubesc cățeii
– iubesc

Și voi puteți să-i faceți pe cei dragi fericiți.  Așa că puteți comanda cărțile cu TIC, de aici: http://bit.ly/DomnulTic1si2

,,Domnul TIC e o carte pe care o citești chiar dacă nu îți place să citești, chiar dacă n-ai timp să citești și chiar dacă n-ai mai citit o astfel de carte. Pentru că nu e o carte. E o lume. Lumea noastră.

Cărțile sunt recomandate pentru 0-99 de ani”, scrie Laura Baban pe pagina de Facebook.

Despre Laura și cărțile ei am scris aici:https://www.antonelasofiabarbu.ro/laura-baban-domnul-tic

(Visited 294 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !