Back to the Future – Înapoi în viitor- 21 octombrie 2015

21 octombrie 2015. În seara aceasta ne întâlnim cu Marty McFly și Doc Brown care călătoreau în viitor, în filmul “Back to the Future II”.

În România, primele două părți din trilogia Back to the Future Înapoi în viitor vor fi difuzate de postul TNT (cel care recent a înlocuit TCM).

Prima parte va fi difuzată de la 19.35, în timp ce a doua parte este programată pentru ora 22.00. Al treilea episod va fi la TNT după miezul nopții, la 00.15. Cei care au RCS pot vedea filmul  de la ora 22.00, după ce se termină emisia Cartoon Network.

images (3) s560x316_Back_To_The_Future

Câteva dintre inventiile prezise în Back to The Future II care există sunt:

  1. Apelul video: În 1989, majoritatea oamenilor nu deținea nici măcar telefon mobil, iar ideea de apel video era doar science-fiction. Dar, astăzi, acesta a devenit unul dintre cele mai ușoare moduri de comunicare cu cei aflați la distantă. Fie că vorbim de aplicații online ca Skype sau tehnologia 4G pe mobil, apelul video face parte din viețile noastre, așa cum au prezis cei din Back to the Future.
  2.  Hoverboard: Skateboardul care zboară era una dintre cele mai tari invețtii din film pentru puștii din anii ’80. Ei bine, în 2015 Lexus a făcut ca acest lucru să devina real și a inventat primul skateboard care levitează la o distanță mică deasupra pământului, și care conține magneți și conductori răciți cu nitrogen lichid. Din păcate, compania nu are de gând să producă la scară largă placa, așa ca mai avem de asteptat până când va deveni un obiect comun în viețile noastre.
  3. Cuptorul cu microunde – aparatura care îți semiprepară mâncarea. 
  4. Filmele 3D care sunt acum atât de comune în cinematografe.

#backtothefutureday

Sursă: Știrile Protv

(Visited 193 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !