Concurs: Provocarea Proiecționistului Posedat

Câștigă un abonament la festival participând la ghost-hunt-ul online

Există un secret la Biertan. Unul despre care nimeni nu vorbește cu voce tare. Cu aproape 100 de ani în urmă, un localnic care lucrase în studiourile de film de la Cluj a adus în sat, când a ieșit la pensie, o minune: un aparat de proiecție. Însă umbrele de pe ecran s-au răzbunat, iar azi la Biertan există un loc de care și animalele se feresc, ca din instinct. Nu e nevoie de rațiune ca să înțelegi că șoaptele ce se insinuează acolo e mai bine să rămână neauzite…

Descoperă Povestea Proiecționistului Posedat și câștigă un abonament all-inclusive la festivalul din acest an (camping și acces la toate filmele) participând la ghost-hunt-ul online!

Ce trebuie să faci?

Pornește pe urmele Proiecționistului Posedat, din link în link, pornind de la imaginea de la finalul acestui text. De fiecare dată când vei rezolva un indiciu, rezultatul va fi un link pe care să îl poți urma. Dintre toți cei ce ajung la final, vom trage la sorți câștigătorul marelui premiu. Iar cei care ajung rapid la destinație vor avea parte de alte surprize din partea noastră!

Cum te înscrii în concurs?

E important să urmezi toate indiciile și să ajungi pe pagina finală a concursului, care cuprinde un formular de înscriere. Completează-l corect și vei intra pe lista din care se face tragerea la sorți.

De ce am nevoie ca să particip?

Fiind un treasure hunt online, e bine să fii un pic familiar cu tehnologia, dar nu e cazul să devii programator. Îți recomandăm să urmezi indiciile de pe un PC, folosind un browser precum Firefox, Chrome sau Internet Explorer. Nu putem garanta că totul merge perfect pe alte configurații.

Bine, putem începe?

Primul indiciu e chiar aici:

M-am blocat! Ce să fac?

Dacă nu știi ce să faci cu acest indiciu, ține minte: fiecare pas rezolvat corect îți oferă un link către pasul următor. Vei obține acest link în moduri diferite la fiecare probă. Știi că ai răspunsul corect și complet atunci când ai obținut un link funcțional.

Dacă te blochezi oriunde mai departe pe traseu și nu știi ce să faci, trimite-ne un mesaj privat pe pagina de Facebook. Vom oferi din când în când indicii celor care ne cer acest lucru și ne spun la ce probă sunt – dar fără să oferim soluții.

Distracție plăcută!

(Visited 130 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !