Filme romantice pentru Anca de vizionat între 5 și 7

Uneori citesc zile întregi, alteori mă uit la filme și beau cafea cu ghimbir. Uneori recomand cărți de neuitat, alteori recomand filme …pentru Anca !

Deschizi computerul, atașezi boxele, pregătești cafeaua, te așezi în fotoliu, te uiți la ceas și apeși…play !

Primul film 5 to 7 (2014) îl poți viziona între 5 și 7 ! Ar fi bine să își faci un obicei ! Afli despre iubirea perfectă și vezi cum poți schimba finalul filmului. Vei privi cu emoție și vei descoperi cât de încurcate sunt căile până reușești să scrii un roman care să fie citit de o singură persoană ! Muzica îți va aminti de momentele frumoase din această vară: Le Ciel Dans Une Chambre.

Al doilea film îți dezvăluie un secret. Nu trebuie să-l spui nimănui, decât atunci când Adaline îți va face un semn discret. „The Age of Adaline” (2015) – Secretul lui Adaline . Se va crea o legătură puternică între tine și actrița Blake Lively. Cu siguranță vei dori să vizionezi cu bucurie și filmul la care lucrează acum: All I See Is You (2016). Revenind la secretul ei,  Adaline îți va scrie pe o bucată de hârtie, ce să faci când te îndrăgostești și la ce trebuie să renunți: Don’t look back !

Nicholas Sparks revine cu două ecranizări, de neuitat. Despre cărți voi scrie într-o altă zi !

The best of me (2014) – este filmul care îți dă tot ce e mai bun și mai frumos de pe lume. Nu mă presa să îi spun, pentru că nu o voi face. Întotdeauna Dumnezeu știe ce este mai bine și cine este mai bun pentru tine ! Trebuie doar să crezi. “Change isn’t always for the best.” What’ll I Do? – una dintre piesele de pe coloana sonoră te poartă în timp și te invită să dansezi atunci când nu știi ce drum să alegi !

Ai găsit drumul potrivit? Acesta este presărat cu scrisorile rătăcite din filmul The Longest Ride (2015). Citești una pentru tine, alta pentru Ira, una pentru Luck și alta pentru Sophia. Este un film siropos, deși alții spun că e cu zaharină. 🙂 A primit critici nefavorabile, însă actorul Scott Eastwood a fost declarat câștigător anul acesta la Teen Choice Awards 2015. Ai și tu ocazia să înveți despre cai și pictură, apoi să îți spui părerea despre film. Mie mi-a plăcut ! Nu uita că sunt un Fan Nicholas Sparks !

În final îți recomand un film parfumat, pentru că ai plecat cu un tren de noapte. Train de nuit – Chanel N°5.

Aceasta este lista mea de filme romantice pentru tine, Anca: de la iubiri între 5 și 7, de la secrete la cele mai bune lucruri și de la cele mai lungi drumuri la călătoriile cu trenul de noapte !

Vizionare plăcută !

 

(Visited 319 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

4 comments

  • Am vizionat ”5 to 7” în intervalul recomandat, chiar de la 5 la 7 doar că dimineața. Mi-a plăcut enorm, înafară de final. Finalul e întruchiparea mediocrității, falsității, lipsei de curaj.
    ”The Age of Adaline” este filmul de azi, pe care am început să îl văd puțin după ora 5 p.m., cu sufletul la gură.
    Ambele sunt deosebite, filme de dragoste, dar nu siropoase; cu zâmbete și lacrimi; filme despre alegerea unui drum, despre dramul necesar de nebunie pentru a te face fericit(ă).
    Descrierea ta, Anto, e pe măsură. Te pupiiic și să ne mai dai îndrumări bune!

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !