Festivalul ,,Lună plină” revine la Biertan

În perioada 14-18 august 2013, la Biertan, județul Sibiu, va avea loc cea de-a 2-a ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic „LUNĂ PLINĂ”, unicul eveniment din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror și fantastic.

Organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și prezentat de Festivalul Internațional de Film Transilvania, „LUNĂ PLINĂ” va oferi, pentru al doilea an consecutiv, cele mai bune producții horror și fantastice, deopotrivă clasice și moderne, filme care fie au devenit repere ale cinema-ului de gen, fie sunt pe cale să devină.

Vizionările vor avea loc în aer liber (Grădina Melies – 1000 de locuri și Cinema Vertigo – 400 de locuri) și în interior (Sala Karloff – 120 de locuri și Studioul Ion Hobana – 180 de locuri). Pe lângă pensiunile tradiționale din zonă (http://lunaplinafestival.ro/content/cazare), cinefilii vor avea la dispoziție un camping modern, precum și un „cartier general”, situat în Piața Mare a orașului, unde se va organiza un târg de mâncăruri și băuturi tradiționale și produse hand made.

La fel ca la prima ediție, pasionații de filme horror și fantastice vor putea opta pentru bilete unice la prețul de 8 RON (5 RON pentru localnici) cu taxa de campare de 10 RON pe noapte, sau pentru abonamente cu diferite valori:

Din 14 august – 70 RON abonament proiecții (100 RON cu taxa camping inclusă)

Din 15 august  – 60 RON abonament proiecții (85 RON cu taxa camping inclusă)

Din 16 august  – 50 RON abonament proiecții (70 RON cu taxa camping inclusă)

Primele 50 de abonamente pentru toată perioada cu campare inclusă sunt disponibile la prețul de 80 RON, iar următoarele 100 de abonamente – la prețul de 90 RON.

Abonamentele se pot achiziționa de pe www.biletmaster.ro, sistem de vânzare computerizată, care ajută la procurarea rapidă a biletelor de intrare şi a abonamentelor.

Prima ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic „Lună Plină” a strâns, pe parcursul celor 3 zile de festival, 3000 de spectatori, cu 812 bilete și 236 de abonamente vândute. Camping-ul amenajat pentru 400 de corturi a beneficiat de toate dotările necesare (pază, toalete, dușuri, magazin) și de o terasă nou-nouță – „La Țăruș” – deschisă până la ultimul client.

Mai multe detalii despre program, acreditări, posibilități de cazare și acces vor fi disponibile în curând. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne vizitați site-ul: http://lunaplinafestival.ro/.

Acesta este comunicatul de presa primit din partea Asociației pentru Promovarea Filmului Românesc. 

(Visited 380 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !