Michael Jackson la MECEFF 2013

La 5 ani de la moartea artistului Michael Jackson, în Mediaș, cu ocazia MECEFF-ului, îl revedem pe Regele muzicii pop, datorită filmului ,, Despre oameni și melci”, proiectat în Piața Corneliu Coposu, de la orele 21.45, în data de 25 iunie 2013.

Pe când Michael Jackson a sosit să concerteze în România în 1992, ca parte a turneului Dangerous, şeful uzinei Aro din Câmpulung Muscel- Dorel Vişan se pregătea să le dea o veste groaznică celor 1000 de angajaţi, iar Gică (Andi Vasluianu) şi Manuela (Monica Bârlădeanu) se bucurau de clipe fierbinţi pe acoperişul clădirii. Despre oameni si melci încearcă să facă suportabilă, prin umor, drama trăită de angajaţii uzinei, şi reuşeşte să echilibreze balanţa sondând adânc în conştiinţa clasei mijlocii, care se uneşte şi luptă  cu un sistem defectuos. 

Despre oameni si melci spune povestea tristă şi comică a unui grup de angajaţi de la uzina Aro, care, aflaţi în pericol să îşi piardă locul de muncă, au o idee neobişnuită şi năstruşnică. Văzând la tv o reclamă din care află că o donare de spermă este plătită cu 50 de $, Gică îşi convinge colegii de la uzină să îşi unească forţele şi să doneze toţi, pentru a strânge suficienţi bani cât să cumpere fabrica. 1000 de oameni care ar dona de 6 ori ar putea strânge 300.000 de $!

(sursa www.cinemarx.ro)

Despre oameni și melci este unul dintre filmele intrate în competiție, care merită un premiu, în acest an la MECEFF.

In memoriam Michael Jackson am ales acest citat !

Dacă vrei să faci din această lume un loc mai bun, trebuie să te uiţi în primul rând la tine însuţi şi să te schimbi.

Începe cu persoana care se reflectă în oglindă – cu tine însuţi!

 

 

Fotografia este preluată de pe www.libertatea.ro

(Visited 454 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment

  • Interesanta ipostaza …a prezentei cantaretului american la Festivalul de film de la Medias !

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !