Rozul purpuriu – culoarea mea în anul 2014

Anul 2013 se încheie și mă întreb cât de colorat va fi anul care bate la ușă.

Am intrat pe pagina oficială a Institutului Culorii Pantone, autoritatea mondială în materie de culoare, care anunță în fiecare toamnă cele mai importante nuanțe ale anului care urmează și am descoperit că rozul îmi va aduce aduce dimineți însorite, pline de optimism.

Paleta cromatică a lui 2014 este compusă din următoarele nuanțe: Violet Tulip, Radiant Orchid, Celosia Orange, Freesia Yellow, Cayenne, Placid Blue, Paloma, Sand si Hemlock.

Din cele 10 nuanțe principale ale paletei anului 2014, nuanța Orhidee Radianta va dicta tendințele cromatice în materie de design vestimentar, design interior, decorațiuni și accesorii. Orhidee Radianta (Radiant Orchid) sau rozul purpuriu – o culoare vibrantă, plăcută și radiantă, așa cum îi spune și numele – a fost obținută din combinația nuanțelor de mov, fuchsia și mai multor tonuri de roz.

Mă gândesc deja la o paradă a modei în culoarea anului 2014 pentru femeile la 40 de ani ! 🙂

(Visited 251 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !