Veronica BuniNet – “Eleganta Florii de cires”

M-am trezit la ora 5 dimineaţa şi am deschis computerul. Am intrat pe net şi EA era acolo.
M-am întrebat de ce nu are somn, apoi mi-am amintit că a venit primăvara şi au înflorit cireşii. Dar nu cireşii din grădina sa, cireşii din jocul CountryLife, care înfloresc la fiecare 18 ore. Singură pe Facebook, Veronica BuniNet se bucură de ferma şi grădina virtuală, comunică pe chat cu cei care nu au somn la acea oră şi aşteaptă să predea la liceu, o lecţie despre Japonia, Haiku şi Florile de cireş.

Absolvent BuniNet, Voluntar la Grădiniţa de Bunici pe net, Profesor, Ghid virtual pentru elevi şi seniori, Prietenă şi Cel mai rapid Fermier, doamna Veronica Radu nu îşi arată vârsta, datorită eleganţei şi sensibilităţii sale. Este activă, dinamică şi comunicativă cu toţi din jur. Când o priveşti şi stai de vorbă cu dânsa, este imposibil să nu pui la cale o întâlnire cu marea familie a BuniNeţilor.

Doamna Veronica este un profesor exemplar, corect, care reuşeşte să realizeze cu elevii, lecţii cât mai atractive, atât în limba franceză, cât şi în limba română. Deţine un cont pe Facebook, altul pe Skype şi un Blog de călătorii. În Internet şi-a găsit un refugiu, jocul CountryLife dăruindu-i o a doua viaţă, după ce a avut parte de zile nefericite în familie. Informaţiile din mediul virtual o ajută în carieră şi să obţină un venit suplimentar din traduceri.

Ora 9 dimineaţa. Veronica… Unde te duci?
Ora 11 dimineaţa. Veronica… Când o să vii?

„ Atât de fragedă, te-asemeni
Cu floarea albă de cireş,
Şi ca un înger dintre oameni
În calea vieţii mele eşti.”

Prezentă la CIP în fiecare zi, Veronica e floarea de cireş a Biblionetului.

http://www.biblionet.ro/show/index/k/620/a/2591

(Visited 196 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment