Andreea Esca şi editorialele din Revista The ONE la Sibiu

În jur de 100 de persoane  de toate vârstele s-au întâlnit la Sibiu, la Librăria Humanitas cu Andreea Esca. Până şi o tânără mireasă a fost furată, adusă la librărie pentru a cumpăra cartea ,,Ce-am făcut când am tăcut” şi pentru a primi un autograf din partea vedetei PROTV: ,,S-a făcut mireasă!”

Volumul ,,Ce-am făcut când am tăcut” a apărut la Editura Humanitas şi a fost lansat la Salonul Internaţional de Carte Bookfest din Bucureşti, desfăşurat în perioada 28 mai – 1 iunie, la Romexpo.

La eveniment, Andreea Esca a declarat că această carte a fost scrisă pentru a fi lansată în luna mai, deoarece în această lună s-au împlinit 10 ani de când a fost înfiinţată revista The ONE, în care au apărut foarte multe dintre editorialele reunite în volumul „Ce-am făcut când am tăcut”.

Nu toată lumea citeşte reviste glossy, însă cărţi da !

DSCN9274-002

Povestea de dragoste dintre Andreea Esca şi Revista The ONE a început în anul 2004, când  i-a fost propus un proiect care a sunat ,,avangardist” şi a spus DA. A fost pe coperta primului număr şi subiectul pictorialului principal. A început colaborarea şi scria câte un articol pe lună. Când revista a fost cumpărată de Adrian Sârbu, acesta şi-a dorit ca Andreea să  conducă revista. Timidă, Andreea i-a spus că nu a mai lucrat niciodată în presa scrisă şi că nu ştie cum se face o revistă.

A fost motivată astfel:

,,Cum să nu ştii? Păi poate X să conducă o revistă, şi tu nu poţi?”

Şi după 10 ani, putem spune că Andreea Esca a câştigat, dovedindu-şi că poate. Şi nu doar o revistă, ci şi un volum  în care a strâns  editorialele scrise în Revista The ONE.

Turneul de promovare a volumului ,,Ce-am făcut când am tăcut” continuă duminică, 8 iunie, Andreea Esca urmând să se întâlnească cu cititorii din Cluj-Napoca, de la ora 14.00, la Librăria Humanitas.

(Visited 405 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !