Bilanțul Grupului Editorial Trei la Bookfest 2014

Cu multe titluri noi şi aşteptate de iubitorii de carte şi cu reduceri substanţiale (30% reducere la noutăţile editoriale şi cărţi la preţul fix de 10 lei), Grupul Editorial Trei s-a aflat şi la împlinirea a 20 de ani de la înfiinţare aproape de cititorii săi.

La Bookfest 2014, cele mai vândute cărţi din colecţiile de literatura au fost: Fiul cel bun de Pascal Bruckner (Colecţia Fiction Connection), La revedere acolo sus de Pierre Lemaitre (Colecţia Fiction Connection), Să nu te întorci niciodată de Lee Child (Colecţia Fiction Connection), Secretul soţului de Liane Moriarty (Colecţia Fiction Connection) şi Farlander de Col Buchanan (Colecţia Fantasy).

Colecţia Young Fiction Connection s-a bucurat de un mare interes din partea adolescenţilor, cele mai căutate volume fiind: De 19 ori Katherine de John Green, Jumătatea rea de Sally Green, Sub aceeaşi stea de John Green, Zi după zi de David Levithan, Enders de Lissa Price.

Dintre titlurile publicate în colecţiile de psihologie, foarte apreciate de cititori au fost: Reţete împotriva îngrijorării de Lawrence Cohen, Psihogenealogia de Anne Ancelin Schutzenberger, De la Filosofie la Psihanaliză & retur dialoguri cu Vasile Dem. Zamfirescu consemnate de Leonid Dragomir, Minţi conducătoare de Howard Gardner şi Fiicele tatălui, fiii mamei de Verena Kast.

Vânzările Grupului Editorial Trei în cele cinci zile de târg au fost cu 10% mai mari faţă de ediţia precedentă a acestui eveniment.

Târgul de carte Bookfest 2014 a fost un bun prilej de a ne reîntâlni cu cititorii noştri şi de a le oferi cărţi interesante, care suntem siguri că le vor face mai frumoasă apropiata vacanţă de vară.

(Comunicat de presă – Grupul Editorial Trei)

Fotografia este preluată de pe www.cotidianul.ro

(Visited 149 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment