Femeile spun STOP plasticului și aleg produsele Femi.Eko!

Femeile sunt puternice. Femeile pot să treacă cu ușurință peste multe lucruri în viață. Pot închide ochii atunci când le doare spatele, atunci când au dureri abdominale, atunci când parcă le plesnește capul, însă nu acceptă cu ușurință să fie private de viața socială, să nu facă sport alături de cei dragi, să nu se bucure mersul pe bicicletă. Nu acceptă ca menstruația lunară să le schimbe viața și să le oblige să trăiască într-o lume dominată de plastic.

În anul 2022, când vorbim tot mai mult despre produse sustenabile și despre o planetă curată, când ne alăturăm celor de la Let’s do it, România și sprijinim campania de colectare a deșeurilor, nu mai putem închide ochii și să nu strigăm cu toată puterea: STOP !

De câte ori nu ați văzut prin parcări, în păduri, la ghenele de gunoi, tampoane și absorbante de unică folosință aruncate la întâmplare.

Știați că… în majoritatea acestora se găsește plastic, acesta fiind fabricat din 90% țitei și că tampoanele și absorbantele de unică folosință generează 200.000 de tone de deșeuri pe an?

De câte campanii va fi nevoie? Câți bani vor fi cheltuiți?

Într-o viață, o femeie va consuma în medie 10.000 de tampoane de unică folosință, care se vor descompune în aproximativ 500 de ani.

Peste ani, generațiile care se vor naște, poate că vor condamna femeile care nu au spus STOP plasticului!

10.000 de tampoane, 200.000 de tone de deșeuri pe an la care putem adăuga aproximativ 18.171 de dolari cât plătesc femeile pe parcursul vieții pentru produse aferente menstruației. Aceste cifre ar trebui să ne îngrijoreze și să ne schimbăm atât modul de percepere a zilelor în care menstruația nu ne aduce o stare de bine, cât și produsele pe care să le utilizăm la cele aproximativ 450 de menstruații pe care le are o femeie în timpul vieții, de la momentul primului ei ciclu până la menopauză.

Dacă ești o femeie curioasă și te informezi, vei descoperi că există produse menstruale sustenabile, accesibile, sănătoase și ecologice. Aceste produse sunt concepute de Narcisa Christiansen, o femeie născută în România și stabilită în Danemarca. În anul 2021 a experimentat un adevărat disconfort menstrual după ce a devenit mamă și atunci a venit în sprijinul tuturor femeilor cu un proiect îndrăzneț numit Femi.Eko®

Femi.Eko®, un brand care și-a propus misiunea de a crea produse menstruale reutilizabile și ecologice, la prețuri accesibile și ușor de accesat pentru toate femeile, indiferent de educație, salariu sau vârstă.

Cum poți afla dacă aceste produse sunt potrivite pentru tine? Simplu. Procedează așa cum am procedat eu. Fă-ți testul Femi.Eko® !

Pentru că povestea ta este și povestea celor de la Femi.Eko®, vor fi analizate răspunsurilor și selectate produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Produsele Femi.Eko® au următoarele beneficii:

  • Super confortabile
  • Economice
  • Protecție aproape o zi întreagă, cu un singur produs
  • Utilizare între 2-5 ani
  • Materiale testate, naturale
  • Prietenoase cu zona intimă
  • Fără chimicale
  • Fără iritații
  • Reutilizabile și reciclabile

Cel mai important pentru mine rămâne: Better for you, better for the planet!

De astăzi, fii acea femeie care spune STOP plasticului, fără a-ți mai pune viața pe STOP. Joacă-te cu aceste cuvinte, dar nu cu viața ta. Nu te mai opri din dans sau din mersul pe bicicletă. Începe să îți pese de ce folosești și cumperi, dar și de modul în care acestea influențează viitorul lumii.

Împărtășește cu prietenii tăi și fă o diferența în lume. Adevărata schimbare începe cu o femeie, tu, și continuă una câte una… cu noi toate, împreună pentru o nouă perioadă #fărăSTOP.

Acest material a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022

(Visited 83 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment