O zi întreagă cu ORGRAN!

Dragul meu,

zilele trecute m-am gândit la un joc. Un joc în care papilele gustative să experimenteze ceva nou ! Dacă până acum ai fost „în gardă”, atunci când se apropia momentul fiecărei mese, fie din cauza unor alergii alimentare sau a altor probleme de sănătate, astăzi m-am gândit să vin în ajutorul tău, provocându-te la un joc: O zi întreagă cu ORGRAN !

Ai încredere în mine?

Am creat rețete dinamice astfel încât să te gândești că nu vei fi limitat la alimente familiare. Poate că în bucătărie va fi puțin haos, dar acesta este stilul meu atunci când vreau să te impresionez.

Șșșt! Să nu afle, încă ! Astăzi voi prepara: pâine fără gluten, prăjituri vegane și vom experimenta împreună o dietă fără gluten.

Dragul meu, sper ca finalul zilei să fii încântat de un astfel de joc. Ești pregătit?

Te vei așeza la masă, iar eu îți voi lega ochii cu o eșarfă neagră. Tot ceea ce vei gusta și vei testa, cu siguranță te va bucura! Pentru că am pregătit totul cu drag, cu ORGRAN, presărând multă iubire!

Cum vei începe ziua? Cu un mic dejun special.

Dimineața, la micul dejun am pus în bolul colorat, Orgran – cereale fără zahăr cu acai și nucă de cocos . Am adăugat lapte vegetal de cocos, pentru că știu cât de mult îți place gustul acesta.

Pentru gustarea de la ora 11.00, m-am gândit să îți ofer Orgran – crackers din quinoa. Au o textură ușoară și crocantă și sunt un produs natural de calitate, fără grâu, gluten, lapte, ou, soia, drojdie sau organisme modificate genetic.

Pentru prânz am nevoie de un pic de timp în bucătărie. Așa că voi lipsi, 20 de minute de lângă tine! Știu cât de mult îți plac pastele. Nu trebuie să inventez astăzi nimic, pentru că pe site-ul nextstep.ro am găsit o rețetă minunată.

Am folosit 1 pachet PENNE Quinoa ORGRAN și rețeta pentru pesto.
Nu îți voi dezvălui modul de preparare, pentru că oricum eu nu respect tot ce scrie în cărți, ci doar mă uit la ingrediente, pentru a nu uita ceva important. Dacă ești atât de curios, după jocul nostru, poți intra pe site.

Pentru desert va trebui să aștepți până la ora 17.00. M-am gândit o prăjitură vegană. Voi folosi Orgran – amestec pentru prajitură cu caramel. Pentru o satisfacție absolută îți voi servi această prăjitură caldă, cu un topping de caramel sărat. Vei fi încântat cu siguranță.

La ora 19.00 va fi ultima provocare. Voi folosi Orgran – amestec premium pentru pâine. Pâinea o pot prepara fără drojdie, deoarece este potrivită chiar si pentru cel mai sensibil stomac. O vei servi un humus și câteva roșii cherry.

Am ales și un pahar de vin cu note de prune coapte și mure, pentru a încheia seara într-un mod romantic…vegan. Sper că ai avut parte de o zi magică, distractivă și că o vom mai repeta. Sâmbăta viitoare vei avea ocazia să mă impresionezi!

Încearcă și tu un astfel de joc cu persoana iubită, O zi întreagă cu ORGRAN . Sunt sigură că își va dori să experimentați împreună și alte rețete, iar ziua de sâmbătă, să fie cea mai așteptată zi.

Prin acest joc vreau să le transmitem oamenilor care suferă de alergii alimentare, oamenilor care au adoptat un stil de viață vegan sau vegetarian și oamenilor care au decis că trebuie să fie mai atenți la dieta lor faptul că nu este necesar să se restricționeze când vine vorba de alimentație. Aproape orice preparat tradițional poate fi gătit într-un mod sigur și sănătos pentru organismul nostru, dacă suferim de orice fel de alergii alimentare.

Dacă vrei să afli cine sau ce este ORGRAN, citește mai jos despre acest brand alimentar.

ORGRAN este un brand alimentar iubit pe plan internațional, care nu a stat deoparte și a răspuns în ultimii 30 de ani situației delicate în care se află persoanele celiace (alergice la gluten) sau cu alte alergii alimentare. Fabrica ORGRAN din Australia este printre puținele din lume certificate 100% fără gluten sau alte urme de alergeni.

Gama de produse ORGRAN, distribuită în România exclusiv prin intermediul companiei Next Step Investments S.R.L., simplifică viața persoanelor alergice. Mai mult, ORGRAN încorporează o mulțime de super alimente consacrate pentru proprietățile nutritive, alternative sănătoase pentru vegani, vegetarieni sau persoanele atente la dietă.

Acest material a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022.

(Visited 85 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment