Jocul cu cercul… pe Google +

Nu m-am mai jucat cu un cerc de ani de zile, până când am găsit o nouă jucărie!

Stăteam şi cugetam: Facebook sau  Google + ?

Şi pentru că nu am reuşit să iau singură o decizie, am început să mă plimb printre cercuri şi cerculeţe. Era un labirint de oameni cunoscuţi, de prieteni şi amici. Cei de pe yahoo erau acolo, i-am găsit şi pe cei de pe twitter şi de pe gmail. Ce au scris, ce au gândit şi cu ce se ocupau am descoperit în câteva minute.

Mi-am construit un cerculeţ cu familia, unul cu prietenii şi cel mare cu amicii. Nu erau mulţi, dar erau acolo, cei care îmi citeau articolele şi pe care îi citeam şi eu, dimineaţa, la prânz şi seara.

Am privit şi am analizat cum din drumul spre Facebook se rătăceau amici, pe drumul  Google + !  Voi crea un cerculeţ special pentru ”Lectura la o cafea”  şi vă invit să participaţi la masa rotundă!

Eu, în ce fel de cercuri mă învârt? Sper să aveţi grijă să nu ameţesc!

(Visited 189 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !