Bloggeriţele şi lumea virtuală

Cine spune că femeile nu se descurcă în mediul virtual se înşeală. În seara aceasta vă prezint marea descoperire: Grupul Bloggeriţelor de pe Facebook.

Trei doamne şi toate trei, Alexandra GiulaElena Cîrîc şi  Sabina Cornovac administrează acest grup închis, format din 292 de membre.

Cine sunt ele ?

Încep cu Sabina Cornovac. Are 25 de ani şi este absolventă a masterului de Campanii de comunicare in PR şi Publicitate la FJSC, UNIBUC. Din ianuarie 2011 este Account Manager la Navidoo, thegroup. Pe blog-ul ei, http://www.sabina-cornovac.ro/ se regăsesc interviuri, prezentări de filme, evenimente, noutăţi discografice, precum şi alte minunăţii din lumea mondenă. Mi-a plăcut mult ideea Campaniei ”Portret de femeie” şi mă întreb dacă se poate aplica şi în cazul bloggeriţelor din Mediaş.Ce spui, Sabina ?

“Portret de Femeie” este o campanie de fotografie destinată exclusiv femeilor. Ea va avea loc în perioada 1-8 martie, zilnic între orele 18.00-22.00, orice persoana de sex feminin putând veni la studioul Foto Union pentru o sedinţă foto profesională, la finalul acesteia urmând a primi cadou un portret.” (În Bucureşti !)

Super ! În Mediaş a avut loc ceva asemănător pentru îndrăgostiţi, în ziua de 14 februarie, când doi tineri dintr-un studio foto au fotografiat cuplurile, oferindu-le totodată şi servicii de make up pentru fete.

Am citit cu plăcere ”Citate memorabile din interviurile mele ! ” Sabina voi sta aproape de Blogul tău !

Elena Cîrîc, la 23 de ani se descrie ca pe ”o tânără ce creşte şi se desăvârşeşte cu poftă şi chef de a fi puternică şi pricepută.” Elena este absolventă a facultății de Marketing din cadrul ASE, iar în prezent, printre altele, studiază în anul II la masterul de aprofundare în Managementul Marketingului (ASE). Pe blog-ul ei http://elenaciric.ro/ descopăr două articole despre Danone, un subiect dezbătut zilele trecute pe Grupul bloggerilor din România, unde administrator este Horea Mihai Bădău. Îmi sunt utile Recomandările şi mă răsfăţ cu postările despre Drumeţii. Am revăzut Parisul, oraşul de suflet prin ochii Elenei. M-ai făcut să îmi fie dor de micul dejun dulce. Parizienilor, ciocolata le dă energie ! Nouă, parcă ne-o ia ! Mulţumesc.

Alexandra Giula. ”Cine sunt eu? Sunt o fiinţă creată de mâinile lui Dumnezeu. Singura creatură pe care Creatorul a atins-o cu mâinile Sale, la început, şi pe care acum o atinge cu dragostea Sa.” A terminat Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti.  Îi plac muzica, poeziile, caii, marea, cărţile, pescărusii, România, îi plac stelele şi oamenii cu inima deschisă. Colaborează cu RVE – Bucureşti, pentru postul on-line radio playlist. Este redactor şi a avut parte de unele dintre cele mai educative, frumoase şi vesele experienţe datorită acestei colaborări. Deşi este născută în luna iulie, ne asemănăm foarte mult.  Şi eu am absolvit Ştiinţe politice, dar la Universitatea ”Lucian Blaga Sibiu” , am lucrat o perioadă ca voluntar la radio şi avem aceleaşi pasiuni, chiar şi pescăruşii.

Blog-ul ei este http://alaxandra.wordpress.com şi conţine gânduri despre Dumnezeu, credinţă, dragoste, poezii. Am citit despre copilaşii care mor şi despre Dumnezeu care ”nu joacă zaruri cu soarta noastră.” 

M-am întristat, dar vă citesc în gând, în loc de noapte bună, una dintre poeziile Alexandrei.

”Imi adun orele intr-o clepsidra

Separ atunci – de acum

Printr-un semn de-intrebare

Am avut sufletul gol de iubire

Si Tu ai raspuns

Oferindu-mi speranta, credinta
Privesc la Tine de jos in Sus
Sperand la mai mult:
Mai mult din Tine in mine.”
Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Există ! Noapte bună, Doamne şi Ocroteşte-ne !
(Visited 191 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

3 comments

 • Salutare, Antonela! Bine-ai venit in grupul nostru de pe Facebook, care nu e grupul bloggerilor alcoolici 😛
  Sa ne citim cu drag.

 • Buna ziua si incantata de cunostinta ma aflu.

  Iti multumesc frumos pentru cuvintele tale asa de bogate si de calde, si marturisesc sincer ca nu ma asteptam. 🙂

  Grupul Bloggeritelor este frumoasa initiativa a Sabinei si a Elenei, si eforturile lor sunt graitoare in acest sens. Aportul meu e mai degraba…tehnic, daca doresti.

  As avea o precizare, sunt nascuta in luna iulie, nu in octombrie. 😀

  Si daca ti-a facut placere blogul mentionat de tine mai sus, arunca o privire si la Corcodusul pe care l-am trecut aici, in detalii, langa nume si email. 🙂