“Dacă poți ajuta, atunci ajută…”

Dalai Lama îmi dă curaj, putere, credinţă şi speranţă că lucrurile se vor îndrepta în lumea aceasta, dacă fiecare om va urma cei trei R: ”Respect pentru tine, Respect pentru alții, Responsabilitate pentru toate acțiunile tale. ”

De Dalai Lama îmi amintesc în fiecare zi, când deschid reţeaua de socializare Facebook, pentru că mă număr printre cele 2.880.455de pesroane din lume, cărora le place această pagină.

Dar astăzi, de Dalai Lama mi-a amintit Anghelina Bogdan pe Grupul Bloggerilor din România, scriind despre ”Potenţial şi Abilităţi”. Găsiţi mai multe citate motivaţionale la această adresă http://www.citatemotivationale.com/dalai-lama-potential-si-abilitati/. Citeşte pentru a te împlini spiritual!

De la Dalai Lama am ajuns la Vatican, răsfoind online, câteva recomandări despre cartea ”Secretele Vaticanului” de Bernard Lecomte  pe un blog dedicat turismului şi fimului. Nume de cod pe Facebook: Tilla Adrienne. Am fost invitată să vizitez oraşul Frankfurt, însă m-am pierdut în Biblioteca Blog Event. Vă dau şi vouă adresa: http://blogevent.ro/2011/12/11/secretele-vaticanului-bernard-lecomte/ Mi-a plăcut şi voi reveni ! Mulţumesc.

Blog-ul lui Dan Ghemeş m-a atras cu micul tratat de imparţialitate jurnalistică. Materialele însoţite de prezentări video mă opresc pe acel blog mai multă vreme. Aşa am făcut şi de această dată şi sinceră să fiu, nu îmi pare rău. L-am descoperit pe Ozzy! Cu siguranţă se va împrieteni online cu Paco al meu, un caniche care a împlinit în 17 ianuarie vârsta de 3 ani.  Veţi descoperi şi alte fotografii, în special macro. Unde? La adresa: http://danghemes.blogspot.com/  P.S. Ozzy, când te distrezi, cheamă şi prietenii din Ardeal! Semnează Paco, de la Paco Rabannne.

Un blog pe gustul lui Paco este cel semnat de Missy Ver. Nu puteam rata poezia culinară despre Salamul de Sibiu, doar trăiesc la 65 de km distanţă ! Paco l-a cotat ca fiind cel mai gustos blog. Nu îl contrazic, pentru că ”prietenii ştiu de ce”. Citiţi şi voi sau …gustaţi! http://missyver.wordpress.com/2012/02/17/declaratie-culinara/

Am primit şi o temă de gândire de la DRD Emil Călinescu. ”Fapte bune…fapte rele. Problema etică” – Un gând între cele 602 postate de când există acest blog. Am citit materialul şi  întreb:  Felicitările erau scrise de  Crăciun. Întodeauna de Crăciun se întâmplă miracole. Exemplu de film ”Miracolul de la pe strada 34, unde în final,  fetiţa are o familie unită. Profesoara nu îşi dorea şi ea acelaşi lucru? Dacă ea credea în Moş Crăciun şi în miracole, de ce este necesar ca lumea să arunce cu pietre? Cugetaţi, citind ! http://emilstudentulminune.wordpress.com/2012/02/17/fapte-bune-fapte-rele-problema-etica/.

Şi eu cred în miracolele din România, aşa că particip la concursurile lansate de Călugărul Ovidiu Mihai. Atrage bloggerii cu premii în cărţi, bani, invitaţii. M-am înscris şi eu… cu poveştile mele. Dacă vine Moş Crăciun, în plin februarie, poate voi primi şi eu un premiu, cât de mic ! Unde vă puteţi înscrie şi voi în competiţie? Pe http://www.blogawards.ro/concurs-pentru-bloggeri-castiga-unul-dintre-cele-5-domenii-eu-cu-pachete-hosting-cu-un-slogan-pentru-blogawards.html. Un blog ce nu trebuie să lipsească…de pe laptopurile voastre, din lista de preferinţe!

Şi pentru a încheia seara, înainte de miezul nopţii, ultimul articol îmi aduce aminte cum mi-am petrecut ziua. Am început-o  cu citate motivaţionale şi o închei cu un îndemn scris cu alb pe albastru : ”Dacă n-ar fi proşti, cine ar mai fi deştept?”  Răspunsul de pe tablă: ” Un om deştept rezolvă problema, un om şi mai deştept o evită!”

Mai aveţi cinci minute să citiţi Blogatu.ro si să vizionati Live TV! http://blogatu.ro/2012/02/reminder-concursuri-pentru-bloggeri-in-plina-desfasurare-pe-blogatu-ro-2.html

Vise plăcute pentru toţi bloggeri şi somn uşor pentru cei care ne citesc!

(Visited 238 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments