Prietenie internaută şi Prietenie adevărată !

O temă nouă de abordat: despre Prietenie şi Prieteni. Am scris acest material în gând, însă Internetul m-a împiedicat să-l transmit la timp. Nu-i nimic ! Va ajunge la voi, când veţi sorbi cafeaua de sâmbătă, în timp ce afară este soare cu vânt puternic !

Prietenie…nu vreau să dau nici o definiţie din dicţionar, aşa că aleg cu grijă cuvintele: PRIETENIA este egală cu Bunătatea, Loialitatea, Frumuseţea sufletească !

În ultimii ani, m-am ales cu 1.456 de prieteni internauţi. Cum îi împart în lumea virtuală ? Haideţi să-i trecem în revistă împreună:  3 sunt din familie, 20 sunt rudele din oraş sau plecate în alte ţări, 50 sunt colegii de clasă din şcoala generală până la facultate, 10 sunt colegii de la serviciu, 25 sunt alţi colegi din ţară, 110 sunt colaboratorii, 145 sunt cei care se regăsesc în spatele unor conturi cum ar ong-uri, ziare, emisiuni tv etc, 85 sunt copiii şi adolescenţii din ţară,  107 sunt familia de BuniNeţi, 35 sunt vecinii din jocul Country Life sau din alte jocuri, iar restul sunt ”prietenii recomandaţi, prietenii prietenilor, prietenii prietenilor prietenilor”….şi tot aşa. Îmi doresc să am mai mult timp să citesc în fiecare zi paginile lor !

Din această listă fac parte şi 50 de bloggeri din România, care sunt cu ochii pe tine la aproape fiecare postare pe blog-uri. Fie că te laudă cu ce ai scris, fie că te critică, ei sunt prieteni internauţi care îţi aduc zâmbete, filme, vise, gânduri bune, cântece, poezii, mâncare bună, dulciuri şi câte şi mai câte ! Sunt prieteni cu care m-am întâlnit în diverse ocazii, care mi-au dat sfaturi şi care m-au invitat la aniversarea lor !

Iar Prietenii adevăraţi, cei pe care îi cunosc de ani de zile, cei care emană în jurul lor Bunătatea, Loialitatea şi Frumuseţea sufletească sunt în număr de 6, printre care şi prietenii cei mai buni ai omului, care simt supărarea sau bucuria mea ! Lor le mulţumesc în primul rând pentru că există în viaţa mea.

Şi al şaptelea prieten adevărat, care nu are cont pe Facebook, dar  este cel mai bun prieten al meu, de când m-am născut se numeşte: Mama mea ! Astăzi, 3 martie îi spun din suflet ”La mulţi ani şi numai sănătate, bucurii şi clipe frumoase alături de noi, cei mai buni prieteni din jurul tău!”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tEewT9s8v3M]
(Visited 209 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !