Motanul meu transformă casa și intră în universul Empria

Vreți să aflați cum a ajuns motanul meu să ia universul Empria în călătoriile noastre?

Se știe că motanul se consideră stăpânul casei. Și-a marcat deja teritoriu,  frecându-și fața de mobilier. De câte ori plecăm într-o călătorie avem însă grijă să aibă cu el jucăriile preferate, litiera și bolurile de mâncare. Însă, nu putem strecura în mașină lucrurile care îi oferă siguranță și stabilitate, deoarece sunt prea mari. Nu putem lua acele mesaje de fericire lăsate peste tot în apartament. Nu putem lua cu noi nici urmele lăsate pe mobilă. Rezervăm cameră la un hotel pet friendly, spunem că motănelul este cuminte și nu ne facem foarte multe griji dacă el va lăsa în urmă o mică mică zgârietură, ca amintire.  Însă ce ne facem atunci când motanul nostru își termină somnul de frumusețe și începe să exploreze? El va verifica schimbările care au avut loc în mediul său și atunci poate deveni agitat.

Cum să evităm acest lucru pentru a ne bucura împreună de vacanță?

De curând am descoperit pe internet cum să îi fac viața mai frumoasă alături de noi și să contemple locuri noi.

Am descoperit universul Empria – un loc al grijii pentru cei dragi. Sunt pe piață din anul 2018, când au început un business cu produse pentru bebeluși. Copiii lor au fost motorul acestei afaceri. Ei le-au adus inspirația și motivația să pornească la drum, dezvoltând  primul concept de afaceri, Rent4Baby și apoi Buy4Baby.

Odată cu experiența lor în antreprenoriat și din discuțiile permanente cu clienții lor, au înțeles că grija pentru persoanele iubite nu se oprește niciodată. Ea evoluează, așa că și Empria și-a dorit să treacă într-o nouă etapă a business-ului, una completă, care să includă grija pentru toată familia.

Și în toată familia, noi îl adăugăm pe motanul nostru.

Pe site-ul Empria găsești foarte multe produse. Ele sunt împărțite astfel:

Primul obiect care m-a atras ca un magnet și m-am gândit că ar fi placul motanului a fost o protecție laterală pat. Este pliabilă și superportabilă, având înălțimea de 30 cm.

Foto: Protecție pat copil, pliabilă și super portabilă

Faceți un exercițiu de imaginație împreună cu mine.

Închideți ochii. În locul acestui copil, stă întins un motan. Deschideți ochii. Îl vedeți? Lăbuțele lui cu gheruțele scoase vor atinge această protecție laterală, o vor frământa și cu trupul lui alb cu negru va lăsa mesaje de fericire pe ea.

Este ușor de luat în călătorii și se instalează ușor. Yeeee sau miauuuuu de fericire!

Dacă tot voi face comandă pentru o astfel de protecție, nu mă pot opri aici. Am găsit și acest ghem lung și colorat, numai bun smotocit. Yupiii!

De ce să ne mai încurcăm cu jucării mici? Acest ghem se poate transforma în șarpe. Joaca și alergatul sunt activități pe care motanul meu le are în fiecare zi. Chiar dacă timpul alocat pentru acestea este doar în jur de o oră, pentru motan aceste momente sunt relaxante și esențiale.

Vi-l arăt și vouă, poate vă inspiră. Fie pentru bebe, fie pentru pisicuțe sau motănei cu energie.

Bumper împletit aparător pătuț, foarte lung și ultra soft. Are diferite dimensiuni, însă pentru motănel ne ajung 250 cm. 🙂

Foto: Bumper împletit aparător pătuț

Mai putem lua în călătoria noastră și Blocatorul, Empria, siguranță pentru mâner ușă. Îl găsiți la secțiunea protecții mobilier. Când cauți despre siguranța sertarelor, găsești multe produse necesare siguranței familiei. Motanul nu va reuși să deschidă sertarul și să își rostogolească mâncarea pe jos și nici nu va ieși din cameră, pe coridor.  Uneori îi spunem că nu are voie, dar sare pe ușa de la intrare și o deschide.  Acest blocator se instalează rapid cu bandă adezivă și are un mecanism prevăzut cu butoane duble pentru deblocare. Nota 10 cu felicitări!

Foto: Blocatorul, Empria, siguranță pentru mâner ușă

Foto: Set blocatoare cu manetă pentru sertar

Acest Set blocatoare cu manetă pentru sertar doar vi-l arăt, pentru că motănelul meu nu s-ar lăsa până nu le va desprinde. Însă pe termen scurt, ele sunt practice. Voi lăsa un comentariu drăguț: Nu lăsați pisica nesupravegheată în prezența acestor șoricei.

O dată ce intri în universul Empria singur, cu familia sau cu motănelul, nu te mai poți desprinde. Ai adapta orice produs de bebe pentru blănosul nostru. De la coșulețe la jucării. Însă, să nu exagerăm ! 🙂

Un obiect deosebit de important pentru siguranța noastră, dar și a motănelului este deflectorul de aer condiționat. Deflectorul pentru aparatul de aer condiționat asigură protecție împotriva curentului de aer supărător și periculos!

Se știe că, nicio pisică nu trebuie să stea în curent, pentru că sunt deosebit de sensibile. Îl putem lua cu noi în călătorie, deoarece toate camerele de hotel au aparate de aer condiționat. Acesta este un dispozitiv care se montează direct pe aparatul de aer condiționat și are rolul de a schimba direcția fluxului de aer. Bineînțeles că vom vorbi cu personalul hotelului înainte de a-l instala, pentru că vrem să plecăm cu deflectorul, acasă ! Este ușor de montat, fără scule și fără găuri.

Foto: Deflector aer condiționat protecție curent aer

Motivul pentru care am vrut să transformăm casa într-o casă sigură, a fost acest motănel drăgălaș.

Alături de noi a intrat torcând de fericire în universul Empria. Văzând această echipă tânără, se simte iubit și răsfățat.  Mulțumim.

Bagajul lui este gata!

Recapitulăm pentru a nu uita nimic:

  • litieră
  • coșuleț
  • boluri
  • jucării undiță
  • protecție pat copil
  • bumper împletit aparător pătuț
  • blocatorul, Empria, siguranță pentru mâner ușă
  • deflector aer condiționat protecție curent aer

și bolul cu iarba pisicii!

Vă invit și pe voi să descoperiți universul Empria cu sau fără motănel, indiferent de vârstă!

Vă las și o fotografie dragă de Crăciun. Poate veți avea în viitor produse pentru siguranța bradului de sărbători. Să nu-l tragă un bebeluș pe covor și nicio pisică să nu se urce în el. 🙂

În fotografie, Kitty în siguranță și iubit!

Sursă foto: Empria și personale

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2023.

 

(Visited 105 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment